dzonizmaj Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Igrao sam WoW 3 godine k'o manijak i prestao zimus. Sad pritegla ekonomska kriza i resio ja da prodam acc ^^ Sad, ovako: na accountu imaju 3 lvl 80 lika: - Draenei holy priest, aktivno raidovao sve do izlaska Uludara, imam titulu Twilight Vanquisher kao i Reins of the Twilight Drake (tad je to bila velika stvar, ne znam sada). Inace ima imba reputaciju na serveru, na Stormreaveru jos od vanilla WoW-a, raidovao sve od prvog Naxx-a do Sunwell-a, u najboljem ally guildu na serveru; Ima i Disc PvP gladiator gear (ne secam se sad majku mu koja je bila sezona u februaru :) ) i raiding pre-Uludar gear -Human prot pala, igrao reti ceo TBC, u WotLK prebacio za tenka cisto iz zezanja... Alt za zajebanciju, tankovao Naxx 10 i nista vise, gear negde u tom opsegu -Draenei shammy, trenutno elemental, sveze dingovao 80, igrao malo heroike + druid lvl 56 - work in progress Account nije aktivan trenutno - ali posto nije aktivan vise od 90 dana na njega moze da se baci scroll of resurection; ponude na PM ili na email: dzonizmaj87@gmail.com NISAM ZAINTERESOVAN ZA TRADE, SAMO PRODAJEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts