Nikola Ugresic Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) 1 acc 1x mage80LVL / 1x DK60LVL / 1x DK65LVL /prvi vlasnik 2 acc 1x pala70LVL / 1x pala71LVL / oba char imaju epic fly + LICHKING / na poklon uz maga/druga ruka 3 acc je hakovan mrzi me da se gnjavim dosta mi svega ,imam sve od acc pa ko oce da vraca i ovaj ide uz maga/druga ruka Dodatne informacije vezane za 1 acc: 1. Imam 7 profesija: Jewelkrafting 450,cooking 450 First Aid 450,Fishing 450,Alhemy 450,Mining 450 i Inscription 450 / PLANIRAM JOS 2 PROFESIJE TEJLORING +HERB .Imam skoro sve patterne koji mogu da se nabave i od DROPa skoro sve. 2. Arena Points - 550 3. Achievement Points 5640 a. Navesti znacajnije achievemente -Ima ukupno 23 Titula / Champ of Frozen W. / ALL WORLD EVENTS 4. PvP Marks - 15 000 honor a. Wintergrasp - 7 b. Warsong Gulch -33 c. Alterac Valley -20 d. Arathi Basin - 25 e. Strand of the Ancients - 20 5. Badges a. Valor - 20 b. Heroism - 20 c. Conquest -19 6. Gold - 10 000 u kesu + mats u vrednosti oko 15 000g : gems,herbs,8400 x saronite ore ,materijal za inscription, 5 guild taba puna sa materijalima Oprema na magu PVP 867 ress PVE +2339 bonus damage +389 hit rating / bez bafova (cak do +500 hit rating zavisnosti koji trinketi se koriste ) . ima dosta opreme iz HC Ulduara. Oprema iz seta ili kompleta je : [Valorous Frostfire Gloves] [Heroes' Frostfire Circlet] [Heroes' Frostfire Robe] [Valorous Frostfire Shoulderpads] [Valorous Kirin Tor Gauntlets] Trinketi su: [Darkmoon Card: Death] [Darkmoon Card: Illusion] [Je'Tze's Bell][sundial of the Exiled] + GOMILA NOVIH STVARI Svu opremu mozete videti kroz wow . ------------------------------------------------- Mounts 77 znacajniji su : 310% ////////////////////////// /Violet Proto - Drake / za koji je potrebno minimalno utrositi 1 godinu mesecnih uplata. ///////////////////////// 280% [Onyx Netherwing Drake][swift Blue Gryphon] [Albino Drake][Neder ray] + sve boje i vrste koje su bile da se kupe. 100% [Armored Brown Bear][black Battlestrider][black War Bear][black War Tiger] Mammuth za 3 coveka , mali Mammuth takodje. + sve boje i vrste koje su bile da se kupe. ----------- Pets 65 ----------- Faction Reputation Standing na Exalted x 21 ------------------------------------------------- Total acquired gold : ukupno oko 600 000 Gold Prava FABRIKA za GOLD , ko zeli da prodaje gold moze dobro da zaradi. Golda sam prodao ne znam ni ja sam koliko,ali se moze videti otprilike kroz / Total gold acqured / Played time ------------------------------------------------- Imam i golda za prodaju na : Aerie Peak / horda i aliansa Dragonmaw / aliansa i aliansa ------------------------------------------------- OKVIRNA CENA 250 EVRA Dogovor preko acc.buy.wow@gmail.com Edited October 1, 2009 by NikK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts