Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 kao svi iz vrbasa ce da igraju u 3 popodne, a ja glupan da ustajem u 7 ujutru i chamim tu ceo dan. odjebite imas snimak izvlacenja....isli smo u bg u 4 ujutru,spavali na klupama kao klosari i ti mi se busas nesto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Dodji kod Gileta na zurku ... Love Sex Magic ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Ali je orga u obavezi da...da...da ??? Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) u neku ruku je decko u pravu, samo je malo ciganski to kao "odjebite" , al dobro nervoza :) I orga je u pravu , kolko se puta samo deslio da ljudi dodju u bg iz ne znam ni ja odakle i cekaju po sto sati, ali isto tako se desilo da u turnir u subotici kasni 6 i po sati, pa onda turnir u ns-u se igra 27 sati bez prestanka, pa i u samom tom vrbasu znamo sta je bilo onaj put :D Ja sam ispusio za ovaj turnir (zna orga zasto :D) Uglavnom tako je kako je, opet ide ono , ko nece ne mora da igra... Edited September 21, 2009 by nation-kassad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seulf0rce Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Realno,neko mora da uvek da ceka ili da ustaje ranije nego neki drugi... Kad bi orga svakog pitala kad im odgovara,i po tome sastavljala termine nikad se ne bi napravile satnice... samo opusteno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Vidi ga sherlok...poenta rasprave iznad je ta da bi bilo mnogo lakse da ekipe iz vrbas-a recimo ili ns-a igraju od 9,a one iz nekih daljih gradova od 16... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 (edited) u neku ruku je decko u pravu, samo je malo ciganski to kao "odjebite" , al dobro nervoza :) I orga je u pravu , kolko se puta samo deslio da ljudi dodju u bg iz ne znam ni ja odakle i cekaju po sto sati, ali isto tako se desilo da u turnir u subotici kasni 6 i po sati, pa onda turnir u ns-u se igra 27 sati bez prestanka, pa i u samom tom vrbasu znamo sta je bilo onaj put :D Ja sam ispusio za ovaj turnir (zna orga zasto :D) Uglavnom tako je kako je, opet ide ono , ko nece ne mora da igra... brate,ekipa srne je iz Jagodine....jeli treba oni da igraju u 9 ujutru ili ..... (lol, nece biti kao prosli put :)))) ) Edited September 21, 2009 by Bedzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 naravno da ne trebaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 veritas bash nema srece ... nek se kale malo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 Vidi ga sherlok...poenta rasprave iznad je ta da bi bilo mnogo lakse da ekipe iz vrbas-a recimo ili ns-a igraju od 9,a one iz nekih daljih gradova od 16... opet....srne su is Jagodine treba li oni da igraju u 9 ujutru??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 a jesam li ja negde napisao da treba da igraju srne u 9 ujutru? bilo gde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Vidi ga sherlok...poenta rasprave iznad je ta da bi bilo mnogo lakse da ekipe iz vrbas-a recimo ili ns-a igraju od 9,a one iz nekih daljih gradova od 16... moglo je i u bg-u tako da bude pa nije, suboticani i kragujevcani su igrali u 9 a vecina beogradjana kasnije... ali sta sad sto kazes ko oce da igra igrace ko nece nece i . :) ako je org. izvlacio i ovako ispalo to treba se postuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 moglo je i u bg-u tako da bude pa nije, suboticani i kragujevcani su igrali u 9 a vecina beogradjana kasnije... ali sta sad sto kazes ko oce da igra igrace ko nece nece i . :) ako je org. izvlacio i ovako ispalo to treba se postuje :) brate ima snimak svega mi....ako hocete stavicemo ga na klanrur.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 eh druze pa u toj istoj grupi u bg-u (net+ turnir) su bile i 2 beogradske ekipe ako se secas :) Ne kazem ja da su oni nesto usrali turnir niti da ce to lose organizovano biti , nego su mogle neke stvari samo da se uzmu u obzir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 a jesam li ja negde napisao da treba da igraju srne u 9 ujutru? bilo gde... nisam to stavio zbog tebe...sry :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beans Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 ovaj kassad samo unosi neku nervozu :D salim se . ne slusaj najbitnije je da je izvlacenje bilo regularno , ostalo je zanemarljivo :) nek se gazda isprsi i baci neki pasulj u kotlic, da se svi druzimo uz pasulj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 srne su iz beograda! jagodina su stare vesti! :D PERA BEOGRADJANIN! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 A HA! sta cemo sad :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R | knelle Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 kao svi iz vrbasa ce da igraju u 3 popodne, a ja glupan da ustajem u 7 ujutru i chamim tu ceo dan. odjebite spameri jedni grupe su se izvlacile i ima snimak,tako da nemojte da spamujete,tako se ispostavilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 (edited) srne su iz beograda! jagodina su stare vesti! :D PERA BEOGRADJANIN! da ali 2 tipa su iz Jagodine....Sta sada?? :))) Edited September 21, 2009 by Bedzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 sada sam se smorio sto ne mogu igrati, ispisujem se sa faxa , idem da chuvam ovce i da igram kanter :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 sada sam se smorio sto ne mogu igrati, ispisujem se sa faxa , idem da chuvam ovce i da igram kanter :D brate 500e platu ima coban.... :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 brate ima snimak svega mi....ako hocete stavicemo ga na klanrur.... samo ti guraj brate :) verujemo ti :) eh druze pa u toj istoj grupi u bg-u (net+ turnir) su bile i 2 beogradske ekipe ako se secas :) Ne kazem ja da su oni nesto usrali turnir niti da ce to lose organizovano biti , nego su mogle neke stvari samo da se uzmu u obzir... ne kazem, istina je, samo kazem mnogo je sjebano udovoljiti svima, zato je najbolje (po meni) da svaki org odradi sto je i emn uradio niko nema nikakve povlastice svima sve isto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Du za precednika ! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisha_SU Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 ma djemba za precednika ti ces biti savetnik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts