StrayderGame Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Interesovao sam se prije par dana za jedan Lap top koji sam video u BG-u u Comtrade shopu,e sad udjem na njihov site da vidim shta josh ima i nikako mi nisu jasne sledece stvari. Vidim 2 lap topa iste marke drugi tipovi,ovaj jedan je skuplji od drugog a u sustini ima losiji hardware,e sad da li mi je nesto promaklo pa je sa razlogom ovaj jeftiniji ili sam ja bash ispao iz hardware trenda...znam da jesam ali ne znam koliko bash :( radi se o ova dva lap top-a http://www.comtradeshop.com/Pages/Products...zJFLTA0ODAyUlk0 http://www.comtradeshop.com/Pages/Products...zJFLTAwRDAyREYz takodje me interesuju iskustva sa Qosmio serijom....i da li za taj novac mi mozete preporuciti nesto bolje...? Thx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 ne znam oko toga, ali bih nesto drugo da te pitam :) posto si se raspitivao za archicad i tako to, kapiram da oces laptop zbog faxa da uzmes? ako je zbog faxa: da li si dobro razmislio sto se toga tice :) pod jedan, nama prvu godinu nisu dali da radimo bilo sta na kompu pod dva, da li si lepo izvagao da ti je prenosni komp bitniji od jedne zver desktop masine? ako si bas zapeo za laptop, moj savet ti je da sacekas lepo da zavrsis prvu godinu i onda (opet, ako bas moras) uzmes neki laptop koji ce TADA biti best buy... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 hahaha,pa zbog toga vecim dijelom i zbog svega ostalog,mada sam iskreno prodao MSI EX700 lap top,i imam josh neke pare pa bih da kupim da valja,a i josh jedan razlog je taj da idem na fax u gradu gdje nema nista zanimljivo tokom zime tako da ce mi biti potreban,pa gledam da bude sto bolji... :D inace da razjasnim malo....vec stdiram i na zavrshnoj sam godini turizma i hotelijerstva....a sledece planiram da upishem arhitekturu... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts