me1lleur Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Posle 2 uspesno odrzana turnira,stigao je i treci. Metod takmicenja 1. Metod takmicenja: 1 vs. 1 2. Na turnir moze da se prijavi neogranicen broj igraca. 3. Turnir ce se igrati po kup sistemu na ispadanje, a zreb ce se oderediti na u zavisnosti od broja prijavljenih igraca. 4. Mape koje ce se igrati: awp_map 5. Nagrade na turniru su simbolicne jer je turnir 4 fun: 1) mesto - admin na cw serveru i slot na Alfa Public serveru 2) mesto - slot na Alfa Public serveru 3) mesto - slot na Alfa Public serveru 6) Serveri na kojima ce se igrati su: Extreme ProGaming ClanWar #1 by KGB 217.26.212.29:27021 Pravila 1) Bez kasnjenja , duzni ste da se pojavite na msn u terminu koji je odredjen i bicete prozvani kada bude vas red da igrate. Igrac koji se se u zakazanom terminu ne pojavi na serveru automatski gubi 0 - 11 ! 2) Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza odmah, a igrac ima 5 min rok da udje na server i dalje se nastvlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server automatski gubi 0 - 11. 3) Raspored i zreb turnira znacete 1-2 dana ranije pre meca. 4) Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadi na SAY: nece se tolerisati. 5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije. Nepostovanje dovodi do opomena, svaki igrac moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 0-11. 6) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego udjete na server stavite odmah svoj nick da bi mech sto pre krenuo. JER CE SVAKO KO NEMA ODGOVARAJUCI NICK BITI KIKOVAN ! Prijavite se www.extreme-progaming.com http://www.extreme-progaming.com/forumdisplay.php?f=60 Moze sticky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaker Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Ovo "Posle 2 uspesno odrzana turnira,stigao je i treci." obecava uspeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Ovo "Posle 2 uspesno odrzana turnira,stigao je i treci." obecava uspeh Pa da,vec su bila 3-4 uspesno odrzana knife turnira,3 awp-a,1 aim,1 clan war liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 knife turnira? Sta kao koljes se 1v1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 knife turnira? Sta kao koljes se 1v1? 5na5 noobe Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 5na5 noobe hahaha,pa 1 na 1 naravno,igra se 35hp_2 mapa,i do 11,knife turnir se juce zavrsio,pa eto zanimljivo nam da organizujemo tako aim,awp,knife... Uskor ce valjda i aim turnir,1 na 1 aim map mozda i aim headshot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Pa dobro kad su vec 2 turnira odrzana, znachi da i za ovakve stvari ima interesenata. Ja sam malo staromodan i osim standard 5on5 nishta me ne zanima :D Aj sa srecom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted September 13, 2009 Author Report Share Posted September 13, 2009 Pa dobro kad su vec 2 turnira odrzana, znachi da i za ovakve stvari ima interesenata. Ja sam malo staromodan i osim standard 5on5 nishta me ne zanima :D Aj sa srecom! Hvala,btw bjeko dodao sam te na msn ali izgleda me nisi prihvatio,treba mi mish. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaker Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Pa da,vec su bila 3-4 uspesno odrzana knife turnira,3 awp-a,1 aim,1 clan war liga. 3-4 knife-a!? Auu svaka cast matoree, ozbiljna ste organizacija, nema sta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Hvala,btw bjeko dodao sam te na msn ali izgleda me nisi prihvatio,treba mi mish. :/ Nema shanse da sam te odbio :) Dodaj opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R | knelle Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 lechite se.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 hahaha,pa 1 na 1 naravno,igra se 35hp_2 mapa,i do 11 Nije tachno Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije. Nepostovanje dovodi do opomena, svaki igrac moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 0-11. "ekipa gubi" a igra se 1v1..xDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije. Nepostovanje dovodi do opomena, svaki igrac moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 0-11. "ekipa gubi" a igra se 1v1..xDDD Haha,pa radili smo c/p sa ClanWar lige sto je bila,samo smo nesto izmenili,ne zamerajte nam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Srecno na turniru svima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me1lleur Posted September 14, 2009 Author Report Share Posted September 14, 2009 Srecno na turniru svima :) Hvala bro ;) @Zaboravio sam,sad je bio skoro soccerjam turnir 5 na 5. Turnir je osvojila ekipa : Jul '09 - mad dogs (cetonxftw, shomi (GK), pilauda, Cyber Arena, @nonimus, HeadShot, Fury, Vermilion) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 samo ih 8 ima ;( Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts