r1pper Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Momci ne obracajte pazhnju na ove hejtere, koji zive za to, da neko postavi temu za novi turnir i oni da se pobiju ko ce pre da izracuna kolko ce gazda da uzme, kolko ce na pice da uzme, kolko mu koshta sat vremena u igraoni...Pa prave neku rachunicu(uglavnom pogreshnu). To je jednom rechu strashno. Stavili ste pravila i uslove. Ko voli nek izvoli. Kraj price. Na ove hejtove nema potrebe ni da odgovarash. gl sa turom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 dobro, ljudi, nema razloga da odmah napadate organizatore za odabir pozvanih ekipa, oni su zvali koga su hteli da zovu i to je to, pa makar to bili pera, zika, laza i kassad. a i ufur da se smanji, nagrada bi bila manja, tako da sve ima svoje. gl sa turnisom, igraona lepo izgleda, nadam se da ce sve proci ok. @Biohazard: Decko, ako ti se ne svidja to sto je uplata prevelika za tebe koji jos nemas svoju zaradu, i ako ne verujes organizatorima, napusti temu i ne vracaj se nazad. Sve sto si ovde rekao mogao si da kontaktiras nekog od organizatora i raspitas se. Brisace se postovi ako nastavite da hejtujete. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA deNic Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 phobia nece doci na turnir , zbog DreamHack-a :) Srecno svima koji uchestvuju :D Quote PHOBIAteam! 8:57pmAlexandar imash 6 ? za fudbal? :D:D 8:57pmStefan hahahahhahaaha LOL :):) ne :D:D 8:57pmAlexandar ozb :D:D eo mi smo lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 (edited) Decko, ako ti se ne svidja to sto je uplata prevelika za tebe koji jos nemas svoju zaradu, i ako ne verujes organizatorima, napusti temu i ne vracaj se nazad. Sve sto si ovde rekao mogao si da kontaktiras nekog od organizatora i raspitas se. Valjda si u pravu. Preterao sam, necu se vise javljati u temi ;) A organizatorima i ekipama GL HF. :) Edited September 10, 2009 by biohazard Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 al kod svakog tura raspravlja se o uplati...jbg ljudi rekli toliko, ko nece pozdrav :/ Quote Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 (edited) Jbg. realno u nikakvo vreme je stavljen tur. i naravno bez lazi i prevare svi bi na 'DH' Edited September 11, 2009 by ChieF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 ne budite smaraci takvi, likovi vas zovu i nude dobrodoslicu a vi im vracate hejtom. kome se ne svidja uplata... boze moj nece igrati, nije vase pravo da igrate na svakom turniru. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Ako nemash nameru da odesh na isti turnir, onda nemash prvenstveno shta da trazhish na topicu... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 @ copy/paste : all rights reserved by Du Momci, sve najbolje sa turnirom, sreca vasa sto ce trajati 1 dan :D VERUJTE MI, ZNAM! :D Krivo mi je sto niste pozvali ove moje debeljanere, ali sta da se radi ;) VAZNO : Cinjenica je da ljudi koji nemaju igraonicu (odredjeni ljudi iz organizacije ovog tura i ja) moraju da daju vlasnicima odredjen novac... Ako pogledate, kod mene je falilo 40k od nagrada, morao sam odredjenu cifru da dam igraonici, ali znaju ljudi iz nekih boljih ekipa van Beograda gde su pare otisle... Daleko od toga da sam ja ista zaradio, u '-' sam kada pogledam... Ali proslo je dobro ;) GL+HF samo dajte da budu svi demoi i to je ;) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0tskillz? Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 HLTV ce verovatno biti online, tako da ce ip biti okachen na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nook Posted September 11, 2009 Author Report Share Posted September 11, 2009 @ copy/paste : all rights reserved by Du Momci, sve najbolje sa turnirom, sreca vasa sto ce trajati 1 dan :D VERUJTE MI, ZNAM! :D Krivo mi je sto niste pozvali ove moje debeljanere, ali sta da se radi ;) VAZNO : Cinjenica je da ljudi koji nemaju igraonicu (odredjeni ljudi iz organizacije ovog tura i ja) moraju da daju vlasnicima odredjen novac... Ako pogledate, kod mene je falilo 40k od nagrada, morao sam odredjenu cifru da dam igraonici, ali znaju ljudi iz nekih boljih ekipa van Beograda gde su pare otisle... Daleko od toga da sam ja ista zaradio, u '-' sam kada pogledam... Ali proslo je dobro ;) GL+HF samo dajte da budu svi demoi i to je ;) Sto se tice vas uvek mozete da budete pozvani nacicemo vam mesto posto ste vi nama tako ustupili mesto da smo uplatili ali imali smo problem tako da ako zelite samo se javi nije problem za vas :):):) I naravno u pravu si sve sto kazes za organizaciju naravno ide ostala cela suma igraoni tj vlasniku mi nemamo nista od toga ... a copy/paste ipak lepo sastavljeno sve <3 tako ako zelite doci na nas turnir samo mi se javi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hIghFAIL Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 (edited) ja sam se vec chuo sa SHOXIL-om za ekipu "OMA" iz K.Mitrovice javite mi ako ima mesta,a za pare poslacemo do kad je to predvidjeno ...naravno ako potwrdite sigurno da ima mesta da ne izvisimo...p0zz One Man Army team!!! Edited September 13, 2009 by hIghFAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pple Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 hIgh bicete stavljeni na listu ! Quote Ne mrzi igracha, mrzi igru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geen Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 Vazno je da ce biti dobar turnir,konacno jedan turnir koji se cuje malo dalje od regiona... Bice dobrog pucanja...srecno ekipama! [AWM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hIghFAIL Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 e ok ty uplaticemo mi do kraja roka lovu nemate frke jedino ako se neshto ne daj bozhe desi ;) bicete obaveshteni ae pa se pucamo tamo zdravlje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pple Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 No talking ... Quote Ne mrzi igracha, mrzi igru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Sto se tice vas uvek mozete da budete pozvani nacicemo vam mesto posto ste vi nama tako ustupili mesto da smo uplatili ali imali smo problem tako da ako zelite samo se javi nije problem za vas :):):) I naravno u pravu si sve sto kazes za organizaciju naravno ide ostala cela suma igraoni tj vlasniku mi nemamo nista od toga ... a copy/paste ipak lepo sastavljeno sve <3 tako ako zelite doci na nas turnir samo mi se javi . Tnx tebra, nexttime ;) dodaj na msn pa mozes da se dogovoris sa mojima za neko pucanje ;) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nook Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 Tnx tebra, nexttime ;) dodaj na msn pa mozes da se dogovoris sa mojima za neko pucanje ;) wazi se add ti mene dzemeel@live.com pa se pucamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Da li je updejtovan ovaj spisak sa ekipama koje su potvrdile ? Posto kruze price da neka/e od tih ekipa nece doci pa proveravam. I kad ce se otprilike znati konacnih 16 ? Ili tako ostaje do 6.oktobra pa se u onih 2 dana resava to pitanje ? Hvala Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Hoce li biti video bin ispred igraonice za gledaoce ili tako nesto?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nook Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 Da li je updejtovan ovaj spisak sa ekipama koje su potvrdile ? Posto kruze price da neka/e od tih ekipa nece doci pa proveravam. I kad ce se otprilike znati konacnih 16 ? Ili tako ostaje do 6.oktobra pa se u onih 2 dana resava to pitanje ? Hvala Nije konacan spisak ekipa ono ako neko od njih odkaze ekipe koje su na cekanju ce upasti umesto njih tako da ako neko zeli da se prijavi moze ono nije problem uvek su svi dobro dosli ... Hoce li biti video bin ispred igraonice za gledaoce ili tako nesto?:D Pa naravno da oce dole na spratu u kaficu bice opremnjeno full sve ono za pracenje mechevea ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 super , vidimo se tamo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nook Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 super , vidimo se tamo ;) Naravno dobrodosao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Pa ako ima 2 prazna slota stavi 2 ekipe od ovih sa liste cekanja Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pple Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Pa naravno da treba da se ubaci.... Ne znam shta im je ... Quote Ne mrzi igracha, mrzi igru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts