Force Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Pozdrav svima . Pre godinu dana sam kupio monitor Samsung 223bw ( S panel je u pitanju ). Sada pre neki dan krenula je slika da mi trepti opasno na jednoj trecini ekrana ( gornjem delu ) i imaju neke linije sve po tom delu monitora-ekrana i pocne da trepti opasno i kada predjem misem preko mis laguje , koci i nestaje, sada nasao sam se u cudu to sam video kod CRT monitora jos onih starih kakao trepti slika preko celog ekrana i slicno ko meni sada . Svakim danom je sve gore i gore . Monitor sam inace mazio i pazio nisam ga nikada ni pipnuo prstom po ekranu cistio sam ga mozda par puta sa onim za LCD monitore i krpom za njih. Samo je od jednom krenu da trepti i da kako reci baguje najstrasnije . Sada jel ima leka i sta da radim ? Hvala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 Moracu, uf samo jos da nadjem garanciju :( Da jel moze neko strucan Vudz i ekipa da mi pojasni zasto je to samo od sebe krenulo sve , a do sada nikakvih problema nije bilo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts