Pantelija Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 (edited) Account ima 2 karaktera 80 level, i jos par manjih levela. Karakteri su Rogue i Paladin. Dwarf Rogue, Johnrambo 80 lvl, Stormreaver PvP EU : Link sa armorija : Johnrambo Rogue ima dual specc. Dobar PvE gear, kao sto se moze videti iz linka. PvP oprema je full Hatefull set i non set iteme Hatefull. (ima i jos po koji deadly) Profesije : Jewelcrafting 450 i Enchanting 322 (abandonovan mining skoro , pa nisam stigao da izlevelujem Enchanting) Epic mount.. drugi karakter : Human Paladin, Pantelija 80 lvl, Stormreaver PvP EU: Link sa armorija : Pantelija Na armoriju se vidi PvP oprema. PvE oprema : kraftovano (tek je izlevelovan karakter). Sacuvana najbolja oprema sa 60 i 70 lvla . (Paladin mi je nekada bio main) 270 dana played. Sulfuras. Pre-Tbc character, ako nekome nesto znaci. Profesije : Mining 450 , Blacksmithing 444. Epic mount. Ja sam prvi vlasnik accounta. Znaci, posedujem sve informacije (CD keys, SQ, promena maila naravno itd..) Cena: 200 Eura, moguc dogovor Kontakti: marko_gore@hotmail.com ili na mail markos494@gmail.com ili na moj licni broj : 062436277 Iz Beograda sam, tako da bi bilo pozeljno da potencijalni kupac bude iz Beograda. Pozdrav. Edited August 27, 2009 by Pantelija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts