Lospantalones Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Ej cao swima prodajem owaj acc sta prije moguce, hitno mi je ^^Prodajem wow account : Druid - Full t7.5 / naxx 25 pve resto gear i pvp hatefull/deadly sa furiousima non set itemima, moonkin mu je offspecc ima samo malo razlike u gearu par itema ( ima full feral gear u banku ) epic fly formu i mining 450/herb 465. DK - ne pretjerano dobra oprema ima epic flyera nema profesije, Shaman atm je 74 nema proffesija ima lvling shoulders brzo ce bit 80 i full pvp gear i warlock Full hateful sa nekim deadly i pve gear koji je dovoljan da se radi ulduar nema epic flyera al zato ima herb i alchemy maxxed swaki charr ima dobru reputaciju na serveru. Takodje lvl 10 priest sa shoulderima za lvlovanje . za wise informacija mi se obratite na mail martiwow@t-com.me ili br tel-a 0038269263668 ili skype luksyi - Luka Martinovic , a moze i msn martiwow@t-com.me. Swi charrowe su transferable ako zelite cio account morali bi ste sacekati barem jedan dan dok ja swog maina ( pallu ) prebacim na drugi account, a ako zelite mozete za odredjene pare koje i koliko ocete charrowa da prebacite na swoj account ( sa wasim troskowima transfera) za swa owa 3 80ke zajedno zena je jeftnija :) a shaman uz njih je takodje jeftin :) Kao sto rekog mora da prodam acc wrlo brzo pa mi se jawite :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts