Diego Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Teški teksaški trio "ZZ Top" nastao je krajem 60-ih godina. Karijeru hard rok benda sa bluz i bugi osnovom stvarao je postepeno, a sredinom 70-ih se proslavio albumima "Tres Hombres" i "Fandango", kao i hitovima "La Grange" (1973) i "Tush" (1975). U sledećoj deceniji svom muzičkom stvaralaštvu dodali su sintisajzere i snimili bestseler albume "Eliminator" (1983) i "Afterburner" (1985), kao i serijal video spotova sa stilizovanim automobilima i ženskim heroinama. Ti spotovi postali su jedan od simbola muzičke televizije MTV, a i učvrstili su ikonografski izgled članova grupe - dvojica sa bradama, to jest gitarista Bili Gibons (Billy Gibbons) i basista Dasti Hil, i treći bez brade koji se preziva "Brada", to jest bubnjar Frenk Bird (Frank Beard). Tokom 90-ih i kasnije, koncertna popularnost grupe je ostala na zavidnom nivou. To je jedna od malobrojnih svetskih grupa koja više od 35 godina svira u istom sastavu, a marta 2004. godine postala je i član "Rokenrol hola slavnih" . Najveći hitovi grupe ZZ TOP, između ostalih, su: "Gimme All Your Lovin'", "Give it Up", "Sharp Dressed Man" , "Legs", "Velcro Fly", "My Head's In Mississippi", “Viva Las Vegas”.... U narednih nekoliko dana biće objavljeni svi detalji u vezi sa ulaznicama. e i ja da otvorim topic o koncertu :) ja vala idem sigurno, bas sam se odusevio. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 ladno bi iso da ih slusham Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ne seri. ZZ top. Pa idem makar kostalo 200 jura karta. Ah, obradovao si me matori. Blue jean blues.... mrnjao. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 iam 2 karte za ovo. 3200din pm Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts