prota_ Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) arcade dolazi. Ako bude na listi chekanja, ne dolazi ! Edited August 19, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSOHG Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Nema liste cekanja...Prvih 16 ekipa koje uplate igraju....... Edited August 19, 2009 by TSOHG bang bang you shot me down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hugo Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ufur 4 soma prve 2 nagrade 45 hiljada, cek duzmem digitron 4*16= 64 - 45 = 19 sumo sumarum 200 evra za dan. da ti nije mnogo bato? ili u to ulazi i nocni provod sa 5 cava u vrbaskoj najboljoj diskoteci? znaci prvo su uzimali po 4-5 hiljada pa onda po 10 aj i to moze al ti si ga sine preterao. POZ SVIMA SLEDECE NEDELJE PRAVIM TURNIS UFUR 5000 DIN PRVA NAGRADA 15 SOMA DRUGA 5 DODJITE SVI NISU VAZNE PARE VAZNO JE DA SE IGRAMO! MC Hugo, oficijelni vebsajt na www.mchugo.tk MC Hugo, Counter Strike pesme na mom youtube kanalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ne volim ovog Huga,ali u pravu je covek... dobro bi bilo da ljudi shvate da se turnir ne pravi da bi se zaradio kesh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R | knelle Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 turnir se igra u 2 igraone , 2 vlasnika ... ako ti se ne svidja , batali ... nemoj da si spamer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 jbt,sto se odmah drkate? Pa dobro,moze valjda neko da ima neki primedbu? Sto ne znaci da necu doci ili bilo sta...poenta je da je to mnogo para za vas,ali opet kazem,ne znaci da ja necu da dodjem da igram turnir,niti znaci da ce turnir biti los... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 a za treceg jabuka ?:D, realno 5 soma za treceg i to je to :), mozda se vidimo , nemam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 au lesko ishejtovali te i ovde i za onaj turnir u topoli :) ne daj se! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Imas dva vlasnika BATO nemoj da koristis digitron koristi mozak,to je po 9 hiljada.......A treci ide kuci pevajuci,ko hoce neka izvoli a ko nece zdravo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 koliko se meni jebe da li cete uzeti pare ili necete, dodjem da igram cs i da se sprdam. :D ionako sam beskonacno bogat, tako da ;) :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSOHG Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 TURNIR JE U VRBASU, TO SU USLOVI, KO HOCE HOCE KO NECE NE MORA I GG... lesko pucamo se tamo... bang bang you shot me down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Imas dva vlasnika BATO nemoj da koristis digitron koristi mozak,to je po 9 hiljada.... 9+9=19 gl s turnirom pucamo se tamo :)) potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ako gledas na 1000 dinara,onda stvarno druze idi ubi se.... sa tih hiljadu dinara cu da ti platim pljeskavice na svakih sat vremena ako dodjes.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 dogovoreno :) jebesh pare samo je tuzno sto ljudi prave turnir da bi zaradili ali jebiga sta ces.... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Najbolje da ga ti pravish i da svakoj ekipi dash po 5 milki da se igraju, xexexe lepo je rekao da mora da plati i gazdama za ceo dan igranja, shta nije jasno ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSOHG Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) @hpo ako ti se ne svidja ne dolazi... 19 000 ide gazdama ostalo u nagrade... KRAJ PRICE Edited August 19, 2009 by TSOHG bang bang you shot me down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R | knelle Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 ljudi bez nervoze... daj da igramo turnir i da se pucamo i sprdamo .... bice dobar turnir nadam se ... svi ste dobrodosli .... pucamo se... :) :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 daj neke pregovore sa gazdama jebao ih 1 dan ono... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSOHG Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Sta hoces 3 nagradu 5000??? Ili vise ekipa??? ne kontam... Ljudi prave TURNIR TO SU USLOVI I GG... dokle vise... bang bang you shot me down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 kakav dan ono....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoxIc Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) u igraonici sa 10 racunara je prosto nemoguce zaradi 9000 za 1 dan , tako da vas taj gazda olesio !!!! Primer : 1h = 50dinara x 10racunara = 500 dinara x 17h igranja turnira = 8500 !!! Jel mu 17h dnevno puno svih 10 racunara ? gledaj ne hejtujem vas ja cu doci na turnir jebe mi se dal ce neko uzeti 9000 ili 10000 ali zna se sta koliko vredi !!! nema on net caffe u centru beograda pa da moze da proda pica za jos 10x toliko para i da mu turnir nesto smeta , vrbas je malo mesto grad !!! ne moze on da ima vise od 4 , 5k dnevno nikad . POZDRAW I VIDIMO SE by Kobrica Govno hrtonsko nemoj vise da mi se logujes po serveru prsti ce da stradaju Edited August 20, 2009 by djoxIc A KAKO DA NE !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ovde sve matematicari....jebes pare,bitno je da se puca.... Vidimo se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Kobrice, molim te ne seri. Ako josh uvek ima negde za 50 dinara sat, svaka chast... Njemu rade kompovi 00-24, ako mu radi igraonica 24 sata dnevno. Ne znash ni turnir koliko ce trajati. I chek izrachunao si 8500 po igraonici i to puta 2 dobijemo 17k u dve igraonice. I shta nije u redu ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Ovde sve matematicari....jebes pare,bitno je da se puca.... Vidimo se :D pa brate nije da nije bitno :) ^^ nije fora da te neko olesi za pare .... ako si ti organizator ako nisi sry Kobrice, molim te ne seri. Ako josh uvek ima negde za 50 dinara sat, svaka chast... Njemu rade kompovi 00-24, ako mu radi igraonica 24 sata dnevno. Ne znash ni turnir koliko ce trajati. I chek izrachunao si 8500 po igraonici i to puta 2 dobijemo 17k u dve igraonice. I shta nije u redu ?! covece ja sam to izracunao ako placas vreme normalno u igraonici . pa valjda ce da da neki popust a to da je nekome 24/7 zauzeta igraonica prosto ne pije vodu jer u letnjim danima ni KGB nije toliko pun tako da nemoj da vam prodaje muda za bubrege !!! a koliko je sat po "provinciji" u kgu je 50-60 din !!! Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedzo Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 brate ja sam organizator i veruj mi da je puno od 0 do 24....a brate turnir ne pravim sam...a jos cu da platim ucesce jednoj ili dve ekipe.....pa racunaj sta mi ostaje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts