Chobo_Freeman Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 (edited) Jesam,ok sam. U poslednjih nedelju dana sam pogledao oko 15-20 repova Orc vs Elfa bilo je 17,18 winova za orkove i 2,3 wina za elfove,iskrivili su ih orkovi,orku umre 1 raider ili grunt a ovome sve. To n00b vs n00ba naravno da rade talonci,kad nob pritisne A na zemlju i samo mikruje heroje,a u gosu vs gosu,ork pocepa elfa samo tako,raideri iza na talonce sa blejdom napred gruntovi i idemo,talonac pravi 7-8 dmga raideru,pisurija,a ovaj njemu extra,a blejd im sece glavu,a nije mi samo jasno koji ork dozvoli elfu da nakoti bear/driad ,moze da ih razvali samo tako dok ovaj ne dobije mecke,moze i da ga tornja,al aj...Najveci problem je usrani link,koji je zlo,nista ne umire i josh SH leci i ima se 1 skrol. Edited November 21, 2009 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 noob vs nooba rade talonci, mid skill vs mid skill rade talonci, high skill vs high skill rade talonci, samo top skill ima vise faktora.. sve zavisi od toga koliko su igraci uvezbani protiv te taktike ili koliko su uvezbani da odigraju tu taktiku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 aco koliko orcovi imaju sanse protiv elfa na TRu closepos? btw ko nije gledao iest ima na replays.net happy idzuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Jesam,ok sam. U poslednjih nedelju dana sam pogledao oko 15-20 repova Orc vs Elfa bilo je 17,18 winova za orkove i 2,3 wina za elfove,iskrivili su ih orkovi,orku umre 1 raider ili grunt a ovome sve. To n00b vs n00ba naravno da rade talonci,kad nob pritisne A na zemlju i samo mikruje heroje,a u gosu vs gosu,ork pocepa elfa samo tako,raideri iza na talonce sa blejdom napred gruntovi i idemo,talonac pravi 7-8 dmga raideru,pisurija,a ovaj njemu extra,a blejd im sece glavu,a nije mi samo jasno koji ork dozvoli elfu da nakoti bear/driad ,moze da ih razvali samo tako dok ovaj ne dobije mecke,moze i da ga tornja,al aj...Najveci problem je usrani link,koji je zlo,nista ne umire i josh SH leci i ima se 1 skrol. brate, jel Vojvodina sad toliko loša da si se vratio na wc3 ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) brate, jel Vojvodina sad toliko loša da si se vratio na wc3 ? :) Hehe :) Smorilo me :),ista prica iz godine u godinu,pun mi *urac naseg fudbala vise... Ma Yuri me navukao :),kao aj AT,i eto opet pikam :) Nego evo vidim,nema sta Remind objasnio Linu,bash ga je sabio... Vidim mecke su sabile,a bogme i talonci... Edited November 23, 2009 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 http://www.readmore.de/index.php?cont=matches&id=23658 http://www.readmore.de/index.php?cont=matches&id=24720 Ne mozes da gledas tako subjektivno :).. ja kazem da u topclass dosta zavisi od itema, kakav je kome dan, raspolozenja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Hehe :) Smorilo me :),ista prica iz godine u godinu,pun mi *urac naseg fudbala vise... Ma Yuri me navukao :),kao aj AT,i eto opet pikam :) Nego evo vidim,nema sta Remind objasnio Linu,bash ga je sabio... Vidim mecke su sabile,a bogme i talonci... Zar se jurica nije oženio, verio šta već? Kako onda ima vremena za wc3 ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 UVEK SE IMA VREMENA ZA pRogEJMING! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Zar se jurica nije oženio, verio šta već? Kako onda ima vremena za wc3 ? :) Verio se,zavrsava sada fax,mastera,diplomirao je. Ma uvek je imao vremena za sve,svaka mu cast,odigramo nekada kada on ima vremena par partija i to je to,4 fun. @ AcA Slazem se matori,ipak je to world class,i 1 item moze da presudi :) ,pogotovo u orc vs orc mirroru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spork Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Elf > Orc cao cao Quote Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name, Here at the Bridge whether rain or fine We can shine all the time Home or away, come and see us play You're welcome any day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts