Jump to content

WTS [H] Undead Rogue 80

markotod91

Recommended Posts

Prodajem rouga, undead male, na serveru Frostmane (skoro transferovan sa Quel'thalasa).

Armory link:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...e&n=Xslayer

PvE oprema sa kojom sigurno mozete uci u 99% raidova, tu je i nekih par PvP itema tipa Furious boots, Hateful boots, Hateful ring, Hateful Legs, Medallion of Horde (epic lvl 70 item sa ~45 resilience). Sve full enchantovano i socketovano kao i ringovi.

10ak Emblem of Triumph, nema Emblem of Valora jer je tek uzet epic cloak, 1 emblem of conquest jer je tek uzet i epic neck 226 iLVL. 42 Badge of Justice (ako to nekome znaci :D), 15 Champion's Seal. ~20000 honora

Tu je i neka old-school oprema, 4/5 s3 i 1/5 s4, oba s3 macha, neck, ringovi, Violet Signet of master assassin, Ring of Eternity, enchantovani svi, i jos par pve opreme...

U banci ima dosta plavih JC recepata, dosta enchanting matsa i jos nekih sitnih stvarcica.

Svi bank slotovi su popunjeni.

6 ground mountova (pvp kodo, pvp raptor, pvp ptica, frostwolf howler, ochre skeletal warhorse, green skeletal warhorse) i 2 epic fly mounta (Onyx Netherwing Drake i Swift Red Wind Rider.

wowscrnshot081509184819.jpg

wowscrnshot081509184848.jpg

U torbama ima 26 battle elixira za +45 agility, 18x food za +30 crittical strike rating i 40 stamina i 7 Mega Mammoth Food za +80 AP i +40 stamina, taman za raidovanje.

Tu je i 18x Savory Deviate Delight, hrana koja vas pretvara u pirata na sat vremena (ko ne zna :/).

S obzirom da je skoro transferovan na jedan od najboljih evropskih servera (na kom igraju i mnogi clanovi foruma) sa Quel'thalasa (PvE) i na to da akaunt istice tek 26. septembra (te vam je ostalo 6 nedelja igranja bez izdvajanja para i za pretplatu), nudim heroja za:

9000 DINARA

Dobijate:

-username

-password

-secret question

-secret answer

-wotlk cd-key

-fotokopiju vozacke dozvole originalnog vlasnika (nisam prvi vlasnik, vec jedan stariji clan ovog foruma)

-World of Warcraft Battle Chest sa diskovima i game-manualima za vanilu i tbc.

Kupo-prodaja se vrsi iskljucivo u Beogradu, vi meni pare na ruke, ja vama sve gorenavedeno. Molio bih clanove koji mi se jave i daju mi neki njihov kontakt da im se eventualno javim za par dana kad dobiju pare da me zaobidju, vec mi se desavalo da ih cekam tih par dana i da se na kraju ni ne javljaju. Takodje, nema trejda za bilo kakav hardver ili eventualno drugog heroja, samo i iskljucivo pare.

Kontakt:

-064/347-3784

-mail: markotod91@yahoo.com

-msn: _||_

-PM ovde

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...