markotod91 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Prodajem rouga, undead male, na serveru Frostmane (skoro transferovan sa Quel'thalasa). Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...e&n=Xslayer PvE oprema sa kojom sigurno mozete uci u 99% raidova, tu je i nekih par PvP itema tipa Furious boots, Hateful boots, Hateful ring, Hateful Legs, Medallion of Horde (epic lvl 70 item sa ~45 resilience). Sve full enchantovano i socketovano kao i ringovi. 10ak Emblem of Triumph, nema Emblem of Valora jer je tek uzet epic cloak, 1 emblem of conquest jer je tek uzet i epic neck 226 iLVL. 42 Badge of Justice (ako to nekome znaci :D), 15 Champion's Seal. ~20000 honora Tu je i neka old-school oprema, 4/5 s3 i 1/5 s4, oba s3 macha, neck, ringovi, Violet Signet of master assassin, Ring of Eternity, enchantovani svi, i jos par pve opreme... U banci ima dosta plavih JC recepata, dosta enchanting matsa i jos nekih sitnih stvarcica. Svi bank slotovi su popunjeni. 6 ground mountova (pvp kodo, pvp raptor, pvp ptica, frostwolf howler, ochre skeletal warhorse, green skeletal warhorse) i 2 epic fly mounta (Onyx Netherwing Drake i Swift Red Wind Rider. U torbama ima 26 battle elixira za +45 agility, 18x food za +30 crittical strike rating i 40 stamina i 7 Mega Mammoth Food za +80 AP i +40 stamina, taman za raidovanje. Tu je i 18x Savory Deviate Delight, hrana koja vas pretvara u pirata na sat vremena (ko ne zna :/). S obzirom da je skoro transferovan na jedan od najboljih evropskih servera (na kom igraju i mnogi clanovi foruma) sa Quel'thalasa (PvE) i na to da akaunt istice tek 26. septembra (te vam je ostalo 6 nedelja igranja bez izdvajanja para i za pretplatu), nudim heroja za: 9000 DINARA Dobijate: -username -password -secret question -secret answer -wotlk cd-key -fotokopiju vozacke dozvole originalnog vlasnika (nisam prvi vlasnik, vec jedan stariji clan ovog foruma) -World of Warcraft Battle Chest sa diskovima i game-manualima za vanilu i tbc. Kupo-prodaja se vrsi iskljucivo u Beogradu, vi meni pare na ruke, ja vama sve gorenavedeno. Molio bih clanove koji mi se jave i daju mi neki njihov kontakt da im se eventualno javim za par dana kad dobiju pare da me zaobidju, vec mi se desavalo da ih cekam tih par dana i da se na kraju ni ne javljaju. Takodje, nema trejda za bilo kakav hardver ili eventualno drugog heroja, samo i iskljucivo pare. Kontakt: -064/347-3784 -mail: markotod91@yahoo.com -msn: _||_ -PM ovde Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 Prodato! Lock! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts