Jump to content

HoN prcajte!

Recommended Posts

Da se pitam ja bi stavio da su asistencije najbitnije za public skill rating. Onda bi se ljudi vise trudili za team play. Prosto i jednostavno.

Ono kad sam igrao sa Enigmom za knjigu - imao sa ~25+ assistance, i tipa do 5 killova :D

Ja sam davno reko da je po meni najvetji reper skilla - onaj exp per minute.

Jer to znachi kolko si ti aktivan u samoj igri, ako ti je mali, znachi da farmujesh i da prodajesh tim i sve (ili ako ti je je i K:D mali, da farmujesh 1v1, 2v2, 3v3)

Jer gledaj, kad nisi u shorkama, ne dobijesh xp, kad umresh ne dobijesh xp, a svi dobiju isti xp za lejning, tako samo oni koji su aktivni i PRODUKTIVNI u shorkama imaju vetji xp/min...mozhe on sebi da nabudzhi xp sa dva accounta, i da izgleda ko ok igrach...al to mu netje dati isti xp/min ko full scale 5v5 igra u kojoj je aktivan.

Tako gledam kako ko igra

poz voz 2011

Zato se lepo skupi nas 5 normalnih sa rura,i igramo ko ljudi :]

Haha riiight.Probavali smo i to,dodje 5 randoma i istresu nas ko sline.

Nisam ja neki imba igrac,ali vecina ljudi odavde loshe igra.Mozda i znaju u teoriji kako sta radi,ali to ne prenose na "mapu"

Procenat glupih smrti je tako grozan.Ljudi ne gledaju minimapu,zalecu se sami,farmuju pored neprijatelja,ne znaju prioritete za ubijanje i disejblovanje itd.Standardne akcije iz dote.Covek bi pomislio da ce posle toliko godina ljudi nauciti.

Is there a flower shop in the tahraji desert?

ra1nche, samo opushteno, bitje bolje. ;))

enivej...

Pathing issues:

This is not being worked on at the moment, but is one of our next priorities. Overall the pathing is actually working quite well, there basically just two issues that need to be fixed. One is that it sometimes picks the wrong spot as the closest position when you target an entity and the other is units "fighting" each other when their paths cross. Both of these will be resolved before release.

i da, shto se tiche bagova, ne znam da li ste primetili ali HoN sajt ima beta tester's bazu pronadjenih bugs&glitches - http://beta.heroesofnewerth.com/view_bugs.php pa prijavite sve shto vam se "odd" desi u igri.

btw, neki ludaci su napravili unofficial public ladder za HoN - http://www.honage.net/ladder/

od nashih, trenutno, najbolji rank ima Majka, 258. =)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...