sathien Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 (edited) Ovako prodajem shamana i dk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...h&n=Esienne DK http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Esienne shaman Shaman je main trenutno 4x t8,5 na redu sam za ramena ali nikako da ispadnu tako da sledece nedelje ce verovatno biti i shoulderi t8.5 sto se tice weapona imam i fist weapon od prvog bosa iz ulduara 25 man hard mode, ima i neki resto pve gear 2x t8 ostalo ulduar naxx mesan gear isto tako i ele. Sto se tice pvp geara ja trenutno igram pvp kao enhc ima 3x deadly 1x furious sve off setove oko 600 res 22k hp, mada u banci imam i resto i elemental pvp gear plus furious dagger od profesija sta ima mozete videti na linku. Od mountova sto vredi pomenuti je amani war bear naravno ima 280% flying i onog bronze drake-a iz cos-a nista specijalno. U guildu je koji radi sve manje vise svi imaju drake iz ulduara 10 ja sam bio malo off tako da ga nisam uzeo ali rade svake nedelje tako da nije problem da se uzme. emblemi: heroisam oko 30 valor 60 conquest 25 triumph 21 / 30 emblema treba za t9 shouldere ili hands :D Dk je izlevelovan cisto radi para mada je trenutno na drugom serveru ali najverovatnije ce i on nazad na sylvanas nista spec gear moze sve da se vidi na linku i on ima epic fly, jedino sto vredi na njemu je ironsoul mace iz ulduara :) heroism 40 valor 5 conquest 39 golda na acc ima oko 7000 ali je vecina na dk to je to odprilike ako sam nesto zaboravio pitajte mob: 064/6184886 samo sms jer se retko javljam na brojeve koje ne znam samo posaljite poruku ja cu zvati vas. cenu nisam odredio posaljite ponude pa cemo se dogovoriti. I jos nesto nije samo prodaja moze i neki trade za isto ili bolje gearovanog locka maga ali samo horda i samo undead. Edited August 12, 2009 by sathien Link to comment Share on other sites More sharing options...
sathien Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Prodato mozete da brisete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts