camouflage Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 (edited) Yow. Dakle prodajem druida i verovatno cu reroll pa kad izgearujem i tog lika, verovatno cu i njega prodati. Dakle druid 80lvl, tauren male, -(resto=mainspec))4/5 t8.5 i shoulderi t8 posto nisam na redu jos na dkp listi, -3/5 furious resto(head,shoulders,hands + weapon -staff enchanted 81 sp) i 2/5 deadly balance(legs i chest)(pala mi oba dela u VoA pa sam uzeo zbog +50 bonus resil bonusa) -Imam shitloads setova iz ferala i balanca, i MNOSTVO offset itema, dobrih trinketa za tanking i dps etc. Jedini je problem sto nisu svi delovi enchantovani i gemovani jer nisam imao vremena/para (ja sam jaaako los sto se tice gold grinda, recimo da uopste ne trosim vreme na to, cekam da mi padne BoE epic i prodam ga za 1k golda i uzivam dok traje :-) ) -Just the two of us:2000, Three's Company:2000, uskoro High Five: 1550(samo da se skupi ekipa i lagano idemo napred, 200ti smo rank trenutno na realmu sa 75% total win) -2 hardmoda u ulduaru25man{orbituary i hearthbraker}i par hardmodova u 10man (to je od toga sto ja imam, a inace dosta njih u guildi ima 90% hardmodova uradjeno u 10man verziji, posto su se oni vise fokusirali na to) Guilda je Invisible Wall -Reputacija sa ljudima sa realma... pa, recimo da sam mnogima na friend listi i da ljudi stalno zovu za heroice i za raidove, i da sam dosta poznat kao jedan od dosta dosta dobrih healera tako da, nema problema ako ste dobri. (e da, ne prodajem nikom acc ako nema prethodno nekog iskustva u wowu, osim ako i za to ne plati malo vise) -Ne znam vise sta da pisem, nadam se da je ovo dovoljno, jedino cu jos da popunim ovo sto ste vi okacili da je neophodno da se stavi. Daklem, 1. Professions: Alchemy (elixir master) max skill i herb max skill 2. Arena Points: oko 471 3. Achievement: Points 3840 4. PvP Marks Wintergrasp 1 Warsong Gulch 1 Alterac Valley 77 Arathi Basin 3 Strand of the Ancients 25 Eye of the Storm 35 Isle of Conquest 1 a. Valor 1 b. Heroism 0 c. Triumph 5 d. Conquest 3 X. Mounts Armored Brown Bear,Raven Lord (ftw),Great Brown Kodo,Frostwolf Howler, Red Skeletal Warhorse. (+Bronze Drake leteci flying, + 280% forma) X. Pets Oko 9 petova ukljucujuci Mr. Pinchija. X. Titule Bloodsail Admiral, Champion of the Frozen Wastes, Twilight Vanquisher, Flame Keeper, The Noble, Jenkins. 6. Gold 700g Da li ste prvi vlasnik? Naravno da jesam. Okvirna cena: Cekam vase ponude, ali naravno imam smisljenu - okvirnu - cenu u glavi. KONTAKT(!) Skype name acid.ftw ili ingame na whisper :p E da armory link, http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...n=Cowmööflage Ili mob, 064 979 6723, ali posaljite poruku posto je fon stalno stisan tako da nema sanse da vas cujem dok raidujem ili igram arenu :p Æ uzdravlje! Edited August 9, 2009 by camouflage Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Desi Kauboje sine, Kobaya te zove da se vratis na wow-serbia! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts