excessiveplus Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 gg urban. A ko je igrao za vF ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spectrume Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) GG urban. USEJINE SRBINEEE !! edit: orga sve u svemu solidna i korektna, jedini propust dajem iz licne perspektive a to je problem sa mouse fix-om na odredjenim racunarima. Edited August 17, 2009 by spectrume Quote KDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 svaka cast na brzim demonima, tek sam stigao kuci 24h no sleep, promukao sam i polu bolestan :D gg svima, gg organizaciji, gg likovima iz topole, gg fantasticnim pljedzama :D d2 i inf vs urban su full, dok nuke nije vredan pomena. ;) odo sad da spavam :* Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pper Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) GG svima. Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. Edited August 17, 2009 by r1pper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 http://www.filefront.com/14303611/Desktop.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) zasto neko ne prebije malog pacova Edited August 17, 2009 by Cela bre Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Urosa? :D Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 kao prvo otkud vama ideja da ssam ja usao na mec :S ? ja sam gledao hltv prvu grupu KGG , onda sam zaspao kolko sam imao temperaturu , probudio sam se oko ponoci malo posle usao na sec na hltv da vidim KGG vs urbanexp , pricao sa simplyjem i dzonijem i otisao da spavam.[oko pola 2]Ako moze da se vidi ip- adressa tog sto je usao pa da se uporedi sa mojom shvatili bi ste da nemam nikakve veze sa tim upadanjem na server.Tako da , slobodno nastavite vredjati bez razloga ali ja nishta loshe nisam uchinio.I sad sam bolestan temperatura itd ali vas ne zanima to slobodno nadjite bilo kakav metod da se utvrdi to dal sam ja usao na taj mec ili bilo kakav...poz Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aBySs Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Kad su u toku dana ulazili Urosh i ovaj eLIEEE bilo je malo smeshno jer je ipak bio warm up. Za ono izdrkavanje posle dok je bio live nemam rechi. A ip nije niko nikom dao, svako ko udje na hltv moze da vidi taj ip. To je bio neki Vf fan, prvi put ubija igrace iz catacomba, drugi put iz kgk [AWM] . Salim se. gg Urban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Kad su u toku dana ulazili Urosh i ovaj eLIEEE bilo je malo smeshno jer je ipak bio warm up. Za ono izdrkavanje posle dok je bio live nemam rechi. A ip nije niko nikom dao, svako ko udje na hltv moze da vidi taj ip. To je bio neki Vf fan, prvi put ubija igrace iz catacomba, drugi put iz kgk [AWM] . Salim se. gg Urban ja sam usao jednom na warmup KGG meca vs ne znam ko i napisao GL svima i nista vise , tako da slobodno ne morate mene nista da optuzujete , citaj 2 posta iznad. Edited August 17, 2009 by urosh_ Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXander_-_ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Svejedno treba da budes kreten da bi uso na server...urosh1G????wtf??xaxaxaxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Stvarno, ko je usao na server i poubijao one iz catacombe JE TOTALNI JEBENI IDIOT. Ja sam se iznervirao sto sam gledao, a mogu da zamislim tek oni sto igraju.. Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 ljudi GG svima...ja sam izdrzao da gledam finale prve 2 staze i nisam mogao vise,ali mecevi su bili do jaja :D GG urban i BMK...ja se nadam da sve ekipe koje su bile u ID igraoni da su zadovoljni kako je server radio a naravno i kompovi :D ? demoi ce uskoro biti,a ti urose ja sam ulazio na HLTV i video kako si pisao joj sad sam usao na server itd tako da nemoj mnogo da seres nego cuti tu i bolje se izvini svima sto nije ima HLTV za finale......... GL HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Meni nije jasno kakvo je ovo ukrshtanje ? Kome ste vi tu i shta nameshtali ? Kako ekipe koje su igrale u grupi mogu da se sastanu u 1/2 ? Pa to ni u fudbalu nema ... I optuzhujete Urosha zato shto vam je tako jednostavnije jer svi smatrate da je dechko degenerik pa je jednostavnije da klinca optuzhite za sve nego da stvarno saznate koje upadao. Ili josh bolje, DA SPRECHITE UPADANJE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurotresin@ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 lepo vam je rekao prota,zato sto vas urosh nervira njega ste prvog optuzili nervira i mene ponekad al dobro sigurno ne namerno vec je takav lik ... umesto da ste vi stavili neki pw da ne moze da se udje kolko sam shvatio prvo niste ni stavili pw a onda ste promenili na pcw ili esl ili sta vec koji su na svakom drugom serveru ... o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Meni nije jasno kakvo je ovo ukrshtanje ? Kome ste vi tu i shta nameshtali ? Kako ekipe koje su igrale u grupi mogu da se sastanu u 1/2 ? Pa to ni u fudbalu nema ... I optuzhujete Urosha zato shto vam je tako jednostavnije jer svi smatrate da je dechko degenerik pa je jednostavnije da klinca optuzhite za sve nego da stvarno saznate koje upadao. Ili josh bolje, DA SPRECHITE UPADANJE. tako je bekilla resio da se ne bi premestale ekipe iz igraone u igraonu.... a za urosa i za server uvek je imao PW i ne moze niko da udje ali ne znam samo kako su uspeli?ja sam celu noc bio u igraoni i uvek smo sve lepo stavljali negosu ti to brate seljacka posla sto hoce da naprave foru neku JADNU ali nema veze dace bog da i oni prave turnir pa cemo da vidimo onda kako ce da bude i sta ce da bude..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 ja mislim da je ovaj degenericni "samo za drugare" turnir prosao,da su se lepo svi pokazali,i da mozete da zakljucate temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Josh nije zakljuchana? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Ako samo moze neko da objasni zasto su se na pola turnira menjala ukrstanja ? Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Ako samo moze neko da objasni zasto su se na pola turnira menjala ukrstanja ? gile nije se manjalo na pola lepo je pisalo tj kad je bekilla resio da se ne premestaju klanovi iz igraone u igraonu ispravljeno je lepo.... nema da se ljutis nadam se da vam je bilo ok skroz ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 nisu hteli da ukrstaju 2 igraone jer je turnir kasnio malo i nisu hteli josh vise da se oduzi nego svako je zavrsio svoje mecheve u istoj igraoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Stuvpa Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 ja mislim da je ovaj degenericni "samo za drugare" turnir prosao,da su se lepo svi pokazali,i da mozete da zakljucate temu... slusaj lesko takvi idioti kao sto si ti mogu nama samo da se malo sagnu i da ne pricam dalje sta mogu da rade...sta tebe boli kurac kakav smo mi tur pravili? sta to tebe zabole?nemoj mnogo da seres i da mracis ovde nego bolje idi okupaj se malo pa dodji da pricas ovde nesto........pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Ako hotjete da skratite trajanje turnira onda na to mislite pre turnira. Apsolutno je APSURDNO menjati ukrshtanje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSOHG Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 momci na sledeci tur morate zvati ove bukadzije... ne vredi drugacije http://www.youtube.com/watch?v=vhJN70L5k_M...=PL&index=3 poz Quote bang bang you shot me down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts