Trooper Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 (edited) Osim onih akcija sa homemade gitarama od tastatura i decijih igracki, zanima me koje je najjeftinije resenje da se neka od onih Guitar Hero / Rock Band gitara poveze na PC. Ocigledno je najjednostavnije uzeti novu gitaru za PC u GameS ili tako negde, al sigurno ima jeftinijih varijanti. Recimo drug je skoro kupio polovnu PS2 gitaru i onaj PS2>USB adapter i tako povezao na PC, pa me zanima dal ima slicnih iskustava i sta predlazete i gde da se to kupi. tnx Edited July 26, 2009 by trpr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Cimaš drivera sa Benchmarka da ti naruči sa i-beja, on se ugradi minimalno, i stigne ti sigurno za nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 (edited) a sto ne narucim ja sam sa ebaya? :) mislio sam da mozda moze da se nadje ovde jeftinije jer se ne placa postarina, a i ebay mi malo rizican, ko zna sta ce da stigne. Edited July 26, 2009 by trpr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Fora je što driver to radi godinama i naručuje raznim ljudima, pa su paketi ogromi (a i kapiram da ima neku vezu, jer mu nikad ne drkeljišu robu i sve stiže). Tako da je preko njega sigurica, a ovako sam kad naručuješ, mogu da ti otvaraju paket, može da se "zagubi", mogu da ti odrape neku suludu carinu itd. A i ne moraš sa ibeja, kažeš mu "e naruči mi odatle i odatle" i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 imas neki njegov direktan kontakt? Poslao sam mu email preko bench foruma, al pitanje dal ce to on da vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts