u.sale Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 kobrica pravda :D 2005 se zalio na fp zato sto kasne a organizatori im rekli da igraju za pola sata a ne 15min... HMMMMMMMMMMMMMMMM vas sto se zalite itd... treba obristati sa stima :D a macu posle nalupati :D dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 jos jedan usran topik :) J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) kobrica pravda :D 2005 se zalio na fp zato sto kasne a organizatori im rekli da igraju za pola sata a ne 15min... HMMMMMMMMMMMMMMMM vas sto se zalite itd... treba obristati sa stima :D a macu posle nalupati :D sale ti taj WCG nisi igrao niti znash sta je bilo zato cuti !!! jedes tu govna kao baba ratluk !!! a zeky ziv i zdraw je ovde i moze da kaze ko ih je diskvalifikvao i zbog cega !!! licno on ih je diskvalifikovao i rekao sta mi izigravaju magarce da kasne 2 sata i zbog njih ceo turnir i da dodju necu da ih pustim da igraju !!! sto je normalno !!! WCG 2007 sam bio sudija... Cini mi se... A mozda smo nev i frks i ja imali neku ekipu koja je ispala po grupama... Radi se 2008 i zalio sam se. A onda sam mu rekao da ide u p.m. jer ne zelim da neko ko u sred meca ima zelju za sexualnim odnosima sa blizim clanovima moje porodice dolazi posle da mi pruza ruku. A Bogdan kada mi je prisao i krenuo da prica samo sam mu rekao 'Nemoj' i on je rekao OK. Nisi mi rekao, imas li advokatsku licencu? Potreban mi je pravni zastupnik. bogdanova majka je advokat pa se dogovori !!! mene boli uvo za to nisam bio u toj prici ali ako se vec zalis stalno da treba da bude pravila nemoj onda da pravis probleme kad ih neko drugi trazi a ti ih krshis pod ti mislim na ekipu u kojoj igras !!! pozdraw Edited July 27, 2009 by kobricaaa Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar013 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Koji vam je jbt. shta je bilo bilo je :D Ae daj ti mimi te demoe da gledam neshto. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Jumbo kokice na akciji - samo 100 din :) http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 kobrica pravda :D 2005 se zalio na fp zato sto kasne a organizatori im rekli da igraju za pola sata a ne 15min... HMMMMMMMMMMMMMMMM vas sto se zalite itd... treba obristati sa stima :D a macu posle nalupati :D ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar013 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Jumbo kokice na akciji - samo 100 din :) ima neki popust? -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiliO Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Boze svasta :( ps; sto se tice pregrejavanja , to se moze svugde desiti kad u maloj prostoriji ima 150 ljudi + je napolju 30°C Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 let the music plaay ... nista dok se ne iznabadate.. dajte demoe ^^ laalalal xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
R | knelle Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 e confy ne lazi ljudi igras steam po ceo dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 jbg gavra je zajeban reprezentativac evo sada mi je ta scena u glavi i placem od smeha , koji bes je izbacio iz sebe u tom trenutku hahha ali ono je nemoguce,znas koji problemi sa pucanjem :) ali posle bizicu,nista ne govoris jebote ja,a :) ? 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 kobrice ne lozi se :D maca je rekao da ti sprema osvetu, KRVNU OSVETU :D dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA neX Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 daj ljudi odakle vam snage na 53252 stepeni da pisete tolike postove :O:O:O:O:O :P DOBAR DAN...DOVIDJENJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 imamo klime :) dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoX Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Anonimna kozu ima meku kao svila. Pored mene slatko dise lepa kao himna. Njena kosa rascesljana pala mi na grudi i da gori ceo grad necu da je budim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 I ja da se ubacim da zgrabim koji post kthx Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimikg Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Anonimna kozu ima meku kao svila. Pored mene slatko dise lepa kao himna. Njena kosa rascesljana pala mi na grudi i da gori ceo grad necu da je budim! ti si retard najveci na svetu...omg..nabedjeni cs player..:Ss...ne spamuj debilu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destr0yer Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 mimi kad ce demoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca! Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 kobrice ne lozi se :D maca je rekao da ti sprema osvetu, KRVNU OSVETU :D Cuti Sale,nemoj da me odajes bre :'(((((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHOBIA neX Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 imamo klime :) poenta je U PISANJU .....e vidi se da dobijas na misice :P DOBAR DAN...DOVIDJENJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 BILDERI DOBIJAJU NA MISICE ~~~~~~~~~~~~ dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Anonimna kozu ima meku kao svila. Pored mene slatko dise lepa kao himna. Njena kosa rascesljana pala mi na grudi i da gori ceo grad necu da je budim! IDEMOO!!! :D J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoX Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ti si retard najveci na svetu...omg..nabedjeni cs player..:Ss...ne spamuj debilu!!! hahahahAHHAHHAHAHA... NASHAO SE KO CE DA MI KAZE... EXTRA SI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
u.sale Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 sramota ga da ga zovu Gia, Dushan R., Dushan 'Gia' Ristic. dosta je bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts