Jump to content

REZULTATI ZA KGT TOURNAMNET!

Mimikg

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SALENATION said:
kobrica pravda :D 2005 se zalio na fp zato sto kasne a organizatori im rekli da igraju za pola sata a ne 15min... HMMMMMMMMMMMMMMMM vas sto se zalite itd... treba obristati sa stima :D a macu posle nalupati :D

sale ti taj WCG nisi igrao niti znash sta je bilo zato cuti !!! jedes tu govna kao baba ratluk !!! a zeky ziv i zdraw je ovde i moze da kaze ko ih je diskvalifikvao i zbog cega !!! licno on ih je diskvalifikovao i rekao sta mi izigravaju magarce da kasne 2 sata i zbog njih ceo turnir i da dodju necu da ih pustim da igraju !!! sto je normalno !!!

DuHast said:
WCG 2007 sam bio sudija... Cini mi se... A mozda smo nev i frks i ja imali neku ekipu koja je ispala po grupama... Radi se 2008 i zalio sam se. A onda sam mu rekao da ide u p.m. jer ne zelim da neko ko u sred meca ima zelju za sexualnim odnosima sa blizim clanovima moje porodice dolazi posle da mi pruza ruku. A Bogdan kada mi je prisao i krenuo da prica samo sam mu rekao 'Nemoj' i on je rekao OK. Nisi mi rekao, imas li advokatsku licencu? Potreban mi je pravni zastupnik.

bogdanova majka je advokat pa se dogovori !!! mene boli uvo za to nisam bio u toj prici ali ako se vec zalis stalno da treba da bude pravila nemoj onda da pravis probleme kad ih neko drugi trazi a ti ih krshis pod ti mislim na ekipu u kojoj igras !!! pozdraw

Edited by kobricaaa

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

c0nfy pG said:
jbg gavra je zajeban reprezentativac evo sada mi je ta scena u glavi i placem od smeha , koji bes je izbacio iz sebe u tom trenutku hahha

ali ono je nemoguce,znas koji problemi sa pucanjem :)

ali posle bizicu,nista ne govoris jebote ja,a :) ?

1:37amAleksandar:

i ja sam se zajubio

ali sam popusio kurac :p

1:37amStefan

e jbg :/

1:37amAleksandar

rsmo ::)

ali nije bitnoooo

:P

1:38amStefan

opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom

pa smuvaj njega

1:39amAleksandar

hahahhahahhahahhahaa

1:39amStefan

ALI ONAKO LAGANO

nemoj puno da razmishljash samo

WoX said:
Anonimna kozu ima meku kao svila. Pored mene slatko dise lepa kao himna. Njena kosa rascesljana pala mi na grudi i da gori ceo grad necu da je budim!

ti si retard najveci na svetu...omg..nabedjeni cs player..:Ss...ne spamuj debilu!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...