gruja Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 moze Primera...[hate]ne razumem poentu fantasy calcio kad je tu prosek poena po kolu 4[/hate] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Od te vashe famozne trojke liga, meni je Premier ubedljivo najsmornija, pa onda Shpanija, pa Italija... Zato igram fantasy Italijana i pratim Nemce... :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 blah...Premier je najjaca...pa bundes,pa primera...calcio mi je zanimljiv na nivou nase lige,jedino gledam Milan-Inter... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 blah...Premier je najjaca...pa bundes,pa primera...calcio mi je zanimljiv na nivou nase lige,jedino gledam Milan-Inter... ← skroz se slazhem Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Svaka vam chast ako mozete da uzivate u besomuchnom pokushavanju centarshuteva 90 minuta... Ja ne mogu da izbrojim koliko sam gledao utakmica engleske lige, a koje su zavrshile 0-1 gola... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Svaka vam chast ako mozete da uzivate u besomuchnom pokushavanju centarshuteva 90 minuta... Ja ne mogu da izbrojim koliko sam gledao utakmica engleske lige, a koje su zavrshile 0-1 gola... ← jok gledacemo italijansko bunarenje :) A ako si gledao juche Arsenal - Fulham, ili Chelsea - WBA, to definitivno nije bilo besomuchno centriranje u kazneni. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Jebi ga, svako ima svoje ukuse... Zato ja znam shta da radim svake subote u 15.30 :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) Ja ne znam koje su to sve utakmice koje si ti gledao...ko kad bi ja sad rekao M'Gladbah stalno igra 1:0,1:1 i 0:1... Edited August 25, 2005 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 joooj, ovo ti nije trebalo .... :D ne diraj mu menshen ;) ja iskreno najvise volim premier, ne znam, svidja mi se taj nacin igre. najsmor mi je spanska pa onda italijani. nemci su mi ok, mada nemam gde da ih gledam. ok su zato sto im je prosek po kolu 3.4 gola :) dok francuzi! njih ne zelim da komentarisem. imaju jednu tekmu u toku cele sezone na kojoj padne vise od 4 gola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ja ne znam koje su to sve utakmice koje si ti gledao...ko kad bi ja sad rekao M'Gladbah stalno igra 1:0,1:1 i 0:1... ← M'gladbach je vrlo atraktivan, pogotovo kada igramo sa nekim jakim u gostima, obichno prvi damo gol, pa primimo 4-5 :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 zato sto ste krsh ekipa ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Pa realno... Advocaat nas je unazadio samo tako, shteta shto ga stvarno nisu ubili kada su mu pretili, nijedna ekipa ne zasluzuje to djubre na mestu trenera... Dobro, mozda Milan... :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 Ko hotje da igra, neka izvoli i poshalje mi pm sa imenom ekipe, shifru imate ovde, ali tju surovo brisati vishak/one koje ne znam ko su. Fantasy NHL League ID#: 29628 League Name: Super Mario League Password: gopens Draft Type: Live Draft Draft Time: Sun Oct 2 9:00pm CEST Max Teams: 12 Scoring Type: Head-to-Head Max Moves: 30 Max Trades: 5 Trade Reject Time: 3 Trade End Date: March 9, 2006 Waiver Time: 2 days Can't Cut List Provider: Yahoo! Sports Trade Review: League Votes Post Draft Players: Free Agents Weekly Deadline: Daily - Tomorrow Start Scoring on: Week 1 Roster Positions: C, C, LW, LW, RW, RW, D, D, D, D, G, G, BN, BN, BN, BN, IR Stat Categories: G, A, P, +/-, PIM, PPG, PPA, PPP, SH%, W, GAA, SV%, SHO 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 kada smo kod kateforija koje se boduju, iz nba liga treba izbaciti fgm i off reb, nema razloga da se duplo boduju poeni vetj bodovani u kategoriji pts, ka ni ofanivni skokovi koji su vetj jednom bodovani kao skokovi Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 neka, nema veze, vec smo navikli ovako:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 navitji tjesh se i na novu postavu. vazno je da ostaje neparan broj kategorija. donekle vidim poentu fgm-a poshto su poeni najvazniji na terenu pa nije skroz besmisleno duplirati ih, ali ofanzivni skokovi su totalno bezvezna kategorija. mozda ako su faulovi dozvoljeni kao negativna mozda bi oni mogli da upadnu. sho se tiche nesimetrije 16 ekipa/24 nedelje, moze li komesar da odredi format takmichenja tako da bude 1nostruki bod sistem(15) i po 1/4+1/2+finale(3 nedelje), tako izbegavamo igranje u toku poslednje 3 nedelje kada je dobar deo vrhunskih igracha "povredjen" pred po i imamo savrsheno simetrichnu ligu koja je fer(jer tje svako igrati tachno jednu nedelju protiv neigracha) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 Dobra su ovako pravila, poshto ne mozhe (ili bar nije moglo) da se razdvoji na OR i DR, shto bi bilo idealno, a FGM je skroz ok kategorija zato shto ima igracha koji daju 43 poena, a od toga 23 sa bacanja, tako da ovo pomazhe timovima koji imaju igrache koji daju recimo 20+5 poena. Ovo za PO ne mozhe da se menja, format lige je takav kakav je, kao shto ti rekoh i proshle godine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 moje je da u trenucima dokolice smishljam nove i uzbudljive nachine da se nash liga poboljsha, a tovje je, izgleda, da ih odbijash:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Nemojmo kenjati i menjati pravila, sve je bilo kako treba proshle sezone ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 (edited) Ez aj sed, ako mogu ofanzivni i defanzivni skokovi kao dve kategorije, onda tju staviti to umesto ofanzivni i ukupno. Nishta drugo ne diram u Karl Malone :> ligi. Za experimentalnu Scottie Pippen ;) ligu (ako budemo pravili) tjemo se vetj dogovoriti... Ajde prijavljujte se malo vishe za ovaj nhl fantasy, lep je to sport. Sledetje godine na WCGu da igramo i NHL 06 na RuR shtandu. :) Edited August 31, 2005 by Lex 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 tako je lekse, tvrda ruka...ne daj da te ovaj kale prevari:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 samo ti zezaj dule, pa tjesh opet u prvih pet krugova draftovati 3 povredjena igracha:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Kale, gde si u NHL ligi? :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 nesho mislim da vam ne bi bilo zanimljivo da przite choveka koji ne zna da nabroji 3(zapravo ni jednog) aktivnog igracha. istina je da nisam neki fan sporta u kome pobedjuju krezavi kanadjani:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 Ma daaaj... Nemoj da se stidish... Ajde, prijavi se. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts