gruja Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 bravo Hajli...55poena,nice...ja za sad 46,i to zato sto mi glupi King povredjen(a nisam znao),i Buba Diop mi nije igrao(dunno why),a da ne pricam da su Barry iz vile i Bent iz Evertona skroz zakazali...i jos uvek zalim sto nisam uzeo Etheringtona,decko sabija fudbal,bice jedan od glavnih igraca West Hema... a na Yahoo Fantasy sam sabrao i imam solidnih 78poena(a nisu mi igrali Rise,Carsley za kog nisam znao da je povredjen i vec pomenuti King),ali na tabeli mi i dalje stoji 0poena... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 e ni mene nie bodovao. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 bravo Hajli...55poena,nice...ja za sad 46,i to zato sto mi glupi King povredjen(a nisam znao),i Buba Diop mi nije igrao(dunno why),a da ne pricam da su Barry iz vile i Bent iz Evertona skroz zakazali...i jos uvek zalim sto nisam uzeo Etheringtona,decko sabija fudbal,bice jedan od glavnih igraca West Hema... a na Yahoo Fantasy sam sabrao i imam solidnih 78poena(a nisu mi igrali Rise,Carsley za kog nisam znao da je povredjen i vec pomenuti King),ali na tabeli mi i dalje stoji 0poena... ← ja idiot nisam stavio boatenga i reizigera u tim, stajali mi u rezervama, sa njima bi preshao 55 olako. na yahoo mi je chudan tim, sa njim necu puno dogurati (rise, alonso i traore nisu pocheli mech uopshte, glupi rafa :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 grujo, imamo li mi isti tim???? me too 46 mada cisse me je iznervirao, stavio sam ga a ne dade :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ja ne mogu da verujem da je Sisoko igrao...koji kanal od igraca... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ja ne mogu da verujem da je Sisoko igrao...koji kanal od igraca... ← ti ili nisi nikad gledao ranije valenciu sa sisokom, ili jednostavno nemash pojma o fudbalu :D on ce u premier ligi ako ne krene od starta, onda ce uci sa klupe, to mogu da tvrdim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 pazi povlacim rec delimicno zato sto nisam znao da je toliko mlad,ali budi i ti realan,za sad nije nista vise od jednog perspektivnog igraca...mada vise mi se svidja Alonso na toj poziciji... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Jel zna neko sta je sa Kristianom Ronaldom koji kurac, najvishe sam prso za njega a nije ni usao bre ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 taj rad ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 eee, na yahoo-u nisam losh, 75 poena, niiice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 pazi povlacim rec delimicno zato sto nisam znao da je toliko mlad,ali budi i ti realan,za sad nije nista vise od jednog perspektivnog igraca...mada vise mi se svidja Alonso na toj poziciji... ← alonso je defanzivni vezni, dok je sisoko polushpic a moze i desno krilo da igra (menjao garsiju na desnoj) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 uf brate,Alonso je kod Rafe vise defanzivac,ali seti se sta je igrao u Sosijedadu...mada,nije bitno,jbg,ispao sam malo glup u ovoj situaciji... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 uf brate,Alonso je kod Rafe vise defanzivac,ali seti se sta je igrao u Sosijedadu...mada,nije bitno,jbg,ispao sam malo glup u ovoj situaciji... ← nije vazno, Rafa ionako na sredini i u odbrani sve zivo menja, kad je rise jedno vreme igrao levo krilo umesto kewella, ili finan desno na sredini. Gerrard je u odsustvu garce u 4-5-1 prosle godine igrao i polu-shpica. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 molba za modove da razdvoje fudbalski i kosharkashki fantasy u zasebne topike, jer tje biti previshe konfuzno ako svi pokushamo da se prepucavamo na istom mestu:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 17, 2005 Author Report Share Posted August 17, 2005 Masovka rulz. ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Koliko ima zainteresovanih za Fantasy NHL? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 za sada sam zadovoljan, drugo mesto na pl, 4-o na yahoo-u, dok su mi najbolji igrachi naravno iz redova crvenih :D mada bice zajebano sledeci vikend protiv arsenala. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Koliko ima zainteresovanih za Fantasy NHL? ← Napisao sam ti vec na b92 shta mislim o ovom pitanju :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja bih rado, ali kako hokej ne pratim, to bi stvarno bilo glupo(je'l josh igra gretski?) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja bih rado, ali kako hokej ne pratim, to bi stvarno bilo glupo(je'l josh igra gretski?) ← jok, sad je trener u kojotima, ako se ne varam. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ccc...ovaj jovanovic bi da bude mirodjija u svakoj chorbi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 jok, sad je trener u kojotima, ako se ne varam. ← Bash tako. I shto je mnogo vaznije direktor (ili tako neshto) Kanade, idemo u Torino po josh jedno zlato... :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 blah,na yahoo jedna ocajna nedelja s obzirom kakva je prosla bila,ali da napomenem da mi nisu igrali King i Carsley jer nisam obratio paznju,a haos koliko mi je vezni red los(gerrard,risse,makelele i carsley)mislim da mi vezni red nije skupio 5poena sve ukupno...a na drugom jos jedna ok nedelja,iako mi i tu vezni red zabusava(Barry,bouba diop i makelele),a Lampard kolko tolko dobar... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ccc...ovaj jovanovic bi da bude mirodjija u svakoj chorbi:) ← otju da uradim nesho 1. put:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Ako se nekome igra, drugari sa B92 su napravili i Primeru i Seriu A, pa evo i URLova: Yahoo Fantasy Primera Grupa: B92, ID: 413 pass: b92 Yahoo Fantasy Seria A Grupa: B92, ID: 419 password: b92 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts