Lex Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Popravljash se u vezi ovih boldova. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 reci jel sam true:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 Neverovatan si, mislim da tju ti dati da budesh komesar rezervne lige sledetje sezone. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 jao divno...bitju motjan skoro kao chika lex:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 To shto sam te pohvalio nije razlog da danas zabushavash. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 A taman sam pomislio vidi lex okacio rezultate:)...ajde jel ces ti ili ja...nemoj da obojica sad okachimo:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 X kolo Karl Malone@RuR NBA Fantasy Lige Smederevo Smarachi 9 Dominacija 2 Pobeda za prvo mesto uz malu pomoc sa yahoo:). Ugrinowtzi Peasants 9 pablo_acrobatica 2 Pravo vreme za budjenje:). St. Louis Cardinals 4 Krilca Cerak 7 Krilca su odmakla Azdi. Smederevo Sharks 7 Zle Ovce 4 Taman kako treba:). Peja Shuput 8 Angels 3 Peja se probio na trece mesto. Coca-Cola 5 Prekodolce Crew 6 Jos jedan neizvestan duel. Tight Shirts) 4 Shetachi 7 Shetachi ipak ostaju na predposlednjem mestu. Tabela: 1.SSm 2.SSh 3.PS -7.5 4.p_a -11.5 5.Dom -13 6.KC -15 XI kolo: Smederevo Smarachi pablo_acrobatica Ugrinowtzi Peasants Tight Shirts) St. Louis Cardinals Dominacija Smederevo Sharks Krilca Cerak Peja Shuput Zle Ovce Coca-Cola Angels Shetachi Prekodolce Crew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 au brate koji ste vi smaraci...pa dajte malo tabele tih drugih liga koje igrate da vidimo kolike ste vune:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 XI kolo Karl Malone@RuR NBA Fantasy Lige Smederevo Smarachi 8 pablo_acrobatica 3 Veoma neizvestan duel, neigranje Brenda i Alena, na kraju fg 0.3% i 1 ast. Ugrinowtzi Peasants 9 Tight Shirts) 2 Juris na plejof:). St. Louis Cardinals 4 Dominacija 7 Jos jedan poraz bartuca. Smederevo Sharks 9 Krilca Cerak 1 Povratak na prvo mesto:). Peja Shuput 6 Zle Ovce 4 Peja siguran na trecem mestu. Coca-Cola 4 Angels 7 Da li je Azda dovoljno veliki macan za plejof:). Shetachi 9 Prekodolce Crew 2 Shetachi beze sa dna tabele. Tabela: 1.SSh 2.SSm -1.5 3.PS -10.5 4.Dom -15.5 5.p_a -18 6.KC -23 XII kolo: Smederevo Smarachi Tight Shirts) Ugrinowtzi Peasants Shetachi St. Louis Cardinals pablo_acrobatica Smederevo Sharks Dominacija Peja Shuput Krilca Cerak Coca-Cola Zle Ovce Angels Prekodolce Crew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Veoma neizvestan duel, neigranje Brenda i Alena, na kraju fg 0.3% i 1 ast. ← Nisi bash skroman za choveka koji je srecom izvukao 8-3 umesto 4-7 :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 pa ne mogu svi da budu skromni kao ti:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Pa ovako otprilike stojim: B92 - Rotacije prvih 5 pikova sa povredama me drzhe u sredini tabele, iako i sa tolikim DNPovima imam 6 mesto po power ratingu. Realno imam top3 ekipu i ako krenu svi da igraju kako treba, mislim da tju utji u PO, a tu tje biti gusto. B92roto - 5. mesto, ali sa 20 utakmica manje odigranih od 4. i 5. pa sam realno 3. ali bolje od toga ne mogu, ako Djordje ne sjebe sebi ekipu nekim glupim trejdom... ;) Yahoo Premiership - igrom sluchaja sam prvi trenutno, iako nisam apdejtovao tim par nedelja, pa sam skupio nekoliko propushtenih mecheva u sredini terena. FastBreak - Klackalica izmedju 3-4 ekipe stalno... Pippenka - Sa Amareom, Artestom i Cambyjem + DNPom Goodena sam izgubio samo 14 razlike od Smederevskih Druida, pa kapiram da sam realno najbolji u toj ligi i da tju je uzeti. :) U dve NHL lige sam 3. i 4. a odneo sam dvostruku pobedu nad Bartucom proshle nedelje... Hehehehe... :) To je sve shto imam u bukmarcima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 I jedva chekamo da pochne bejzbol ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Apsolutno... Bez bejzbola nema zhivota. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 lexe ne mogu da verujem da si uradio ono sho si uradio u pipenki. duboko sam razocharan i odbijam da igram takvu ligu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 (edited) shta, shto sam dao dva bolja igracha koji netje igrati josh mesec dana za dva loshija koji tje igrati tih mesec dana? i to u ligi u kojoj i bez 4 igracha imam najbolju ekipu?! ubr, pogledaj kakve si ti trejdove hteo da uradish, samo ti dule nije dao i onda se javljaj. lopino licemerna. :p Edited January 20, 2006 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ahaha...ali stvarno lexe, trejdovi u pipenki su ti brutalni:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 (edited) ccc bolji igrachi su oni koji igraju, gde si ti video da se amare i artest vratjaju za mesec dana? da je tako ne bi ti radio ovaj trejd, tako da nas nemoj ubedjivati u suprotno. fakat da si trejd obavio sa chovekom koji ni ne pokushava da igra, a kamoli da popravi svoj tim sve govori Edited January 20, 2006 by KalElen_ Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 bolji igrachi su oni koji igraju... idem sad da trejdujem alstona i bella za artesta i tmaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 da sad si me zajebo, mora da sam na to mislio. ako me vetj terash da crtam, verovatno je bolje imati artesta koji ima all-star potencijal ali netje igrati pre trejda koji nije na vidiku pa se alko moze desiti da docheka leto na klupi, ili amarea koji ima mvp potencijal i koji je rekao da tje radije presedeti sezonu nego rizikovati nego imati mvp kandidata branda i top10 centra okura, pogotovu kada i ne igrash(sha tje ti igrachi koji igraju ako ti ne igrash) Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ali prosto me odusevljava ta azurnost...u ligi u kojoj pola ljudi ne namesta tim vec se naslo 6 protesta ni 2 sata posto sam prihvatio trejd...kako ste mocni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 (edited) haha top 10 centra okura ti bi trebalo da se upoznash sa djordjem... :)) a shto se nameshtanja tima tiche ochigledno je da su ovi iz druge konferencije odluchili da proguraju prekodolca u finale pa ga pushtaju da ih pobedi ;) Edited January 20, 2006 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 nabroj 10 boljih centara i nemoj da skretjesh temu, odradio si nebalansiran trejd sa chovekom koji ne igra, koji su njegovi motivi za bilo kakav trejd sem da tebi pomogne? Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 21, 2006 Author Report Share Posted January 21, 2006 2 Valasa Timi Bosh Camby Brad Jermaine Z Ming Dalembert - 10 mogao bih josh 5 koji su bolji ili u istoj ravni po centarskim stvarima, ali bi ti plakao o trojkama, pa netju. a josh ni Amarea nisam stavio... ;) evo ti par pitanja o kojima treba da razmishljash: da li je amare realno top 10 igrach? da li su brand i artest realno top 20 igrachi? da li je okur realno top 50 igrach? da li sam dao dva bolja za dva loshija? da li razlika u kvalitetu odgovara razlici u vremenu koje tje provesti van terena? da li postoji opcija za prigovor trejdu? da li a) komesar ima mogutjnost da pusti/ponishti trejd ili b) liga to radi automatski kada ima dovoljno protesta? tachni odgovori: 1-5 da 6 time will tell, ja mislim da da, ti izgleda mislish da ne ;) 7 da (ti, dule, i recimo bartuc, borisha - trebalo bi da je dovoljno za veto) 8 b) to su chinjenice, a samo ovo pod 6 je zaista vazhno. ostale metafizichke stvari koje ti svojom polovichnom demagogijom pokushavash da uvedesh u ovu raspravu su smeshne i nemaju mnogo veze sa fantasyem, a drugo je pitanje da li bilo shta ima veze u potpuno propaloj ligi za koju si samo i jedino ti odgovoran shto je propala pre nego shto je i pochela? ako ti je toliko stalo da tu pobedish, mozhemo lako da se dogovorimo. :) ali naravno da nije, chitava agenda vas lukavih malih satnika i hdzovaca je da pravite aferu u javnosti, dalje srozavate ugled ovog ne bash tako plemenitog takmichenja, kao i pojedinih izrazito plemenitih klubova. ili te cepter platja?! tako mi i treba kad sam odbio da kupim bipotron... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 haha top 10 centra okura ti bi trebalo da se upoznash sa djordjem... :)) ← Bukvalno. Dodushe, dechko josh nije bolestan bash kao djordje, ali vrlo sigurno se rece utabanim stazama :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts