PHOBIA neX Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 hej haj jaganjac ~~~~dobar turnis .....nije mnogo kasnilo :) GG protinjo iscimao si se max .... :* :P <3 Quote DOBAR DAN...DOVIDJENJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 pa sto nisi dobio veritas u mixu kad je to lako ? koliko znam bilo je 15-15 i to znamo samo mi zasto je bilo 15-15 :) nemoj da se zanosis sa svojim kanterom da znash nesto imao bi ekipu svoju ... Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 pa sto nisi dobio veritas u mixu kad je to lako ? koliko znam bilo je 15-15 i to znamo samo mi zasto je bilo 15-15 :) nemoj da se zanosis sa svojim kanterom da znash nesto imao bi ekipu svoju ... realno... Gille kako ide ono ... http://www.youtube.com/watch?v=4VHjszg1Koc ??? like like :D Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOCAoTH Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 hah ok "online Konani" ljubomoran sam na veritas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 uuua trolovi !!! Ah, pa na daleko je poznato da madjari smaraju :) zamisli kako li izgleda lan tur. kod njih ? kad imas XY ekipa kojima sve fali :S aauP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 pa zanosis se mnogo odigrao si 15-15 sa 8 fragova na mapi i ti si igrach ? nisam mislio da si toliko umisljen ... Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ili ste vi mnogo low kad niste dobili lika koji ima na 15-15 8fragova hahahahahah FAK ;x Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ako si im reko ;) sreca nije tranq igrao ^^ 100% bi bilo 16-14 :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ne, stvarno nemam reci za angazovanje oko turnira sto se tice prote i Piste.. Tu je bilo jos par momaka iz ESSa koji su takodje pomagali kad ovih nije bilo. sve u svemu, prota gendale. Proto, oplodi nas! :))) Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 hah ok "online Konani" ljubomoran sam na veritas. Boco aj ne mafijaj molim te iskuliraj .... prvo imao si 8 fragova na mapi drugo ti decko neznas gde bijes u igrici da te Hogar nije pustio isao bi kuci trece znas i sam da sam te ja kickovao i zato ne pravi se pametan ti nemas mozak da igras za neku ekipu jer si klinac bices vecno u mixu ovog puta si imao srece jer je to bio dobar mix al sledeci put cemo videti sta ce biti , realno ovde si igrao samo zato sto nisu imali koga drugog da zovu .... zato aj budi normalan i ne pravi se mutav ... poz Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOCAoTH Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Stvarno mi je vishe ispod svakog nivoa, da vodim ikakvu konverzaciju sa vama. hf in pracc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 zasto bas ti moja ikono sa zida Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 hf in mix Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 TVRDIM NE-_-pobediv sam ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 hf in mix hahahahahahahhhah Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3. Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) E ovako, sad sam stigao kuci iz Subotice pa mora da padne neki referat :D haha Svaka cast 4gl na sjajnoj igri i userskim fragovima u infernu :D hahaha <3 gg tw gg Veritas gg kbp gg pak Zheleo bih samo da naglasim da turnir jednostavno nije mogao da se odrzhi u rasporedu kojem se ochekivalo da ce se odrzhati zbog velike temperature u igraonici shto je dovelo do pada stistema, pucanja grafichkih.. itd itd.. @Prota: Batice, videcemo se skoro pa idemo na pivo! :D @Gile: Posle nasheg mecha sa kbp-om si izashao napolje i viknuo "PA TO SU KOMPLEXI BRATE".... i bio si u pravu, stvarno morash da se lechish od istih. @Hogar: Prodji grupe! :D hahaha <3 Nemoj da psujesh majku mejtu.. stvarno ruzhno brate :/ Sve u svemu , dobar turnir, lepo drushtvo, Milorad gay.. haha btw.. Pishta org turnir.. uzeo pare i odmah otishao na more :) PAMETNO! :D haha Odoh da spavam.. poz :) <3 u all. Edited July 19, 2009 by totzk Quote SBC <3 eeVaN :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Nauci prvo sta je komplex ! Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilija91 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 protinho svaka cast za trud :))) gj 4gl Quote J www.kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gile brate jos cemo i batine da dobijemo ovde... Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 znaci, sve u svemu, ejel mangup sa karaburme vas zajebo i niste prosli grupe ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOCAoTH Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Nije Hogar, nego je njemu Joca opsovao, zato se Hogar toliko iznervirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 gile brate jos cemo i batine da dobijemo ovde... Oce li ovaj Sale ikad prestati Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0ck3. Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Ti si se trudio da uzmesh jednu partiju tw-u dok su se momci iz kbp-a stvarno trudili da odigraju najbolje mech sa nama. Jednostavno nas je prosralo i tachka. Nema shta vishe tu da se pricha. Poz hvala. Quote SBC <3 eeVaN :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 ja bih poverovao da je sranje da mi ne kazhu 2 igracha iz kbp-a jbg brate mi smo hteli da igramo ali ne mozemo sami kad ostali nece :) svaka cast vama pojedincima iz wtt-a odigrali ste na nivou :) Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) @tocke nemoj da ulazimo dalje u diskusiju znamo svi sta je bilo .... @sale brate prebice me boca ... :( @krile MAJSTOR ! Edited July 19, 2009 by veritas Gille Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts