Kenchan Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 kao shto pishe u infou topica, kupujem warriora da je lvl 75+ i ne treba mi nikakav gear znaci SAMO ALIJANSA I TRANSFER READY accounti bez svog potrebnog infoa (cdkey, secret q&a, mail na koji je registrovan) i kopije lichne karte onoga na koga je acc registrovan, NE DOLAZE U OBZIR!!!! i naravno da nije mergovan na bnet acc Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions nebitno 2. Arena Points svejedno 3. Achievement Points svejedno a. Navesti znacajnije achievemente / nije mi nishta posebno bitno b. Titule / ni ovo mi nije bitno 4. PvP Marks a. Wintergrasp / nije bitno b. Warsong Gulch / nije bitno c. Alterac Valley / nije bitno d. Arathi Basin / nije bitno e. Strand of the Ancients / nije bitno 5. Badges a. Valor / nije bitno b. Heroism / nije bitno 6. Gold / da ima da se prezivi Dodatni info: kupujem samo ALIJANSU I DA JE TRANSFER READY Kupujem samo od prvog vlasnika uz sav info, bez toga ne dolazi u obzir (naravno, sve zajedno sa scanom lichne karte) Okvirna cena: znaci ne treba mi nista extra opremljen i nabuzen sa nicim specijalnim nego obican lik lvl 75+ alijansa i da je transfer spreman , znaci oko 50-60e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts