tOMABRE Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 ne bre, ja sam mislio da ce orc osvojiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 auuu human razocharao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 sta ste ocekivali od Humana bez towera to je sada najslabija rasa ubedljivo :S u 1.21 je bila jaka sada je 0. Btw ne moram editovati post to su krajnji rezultati Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 da, da, human je definitivno najslabija rasa.... :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 nisam ni ocekivao da UD uzme :) oduvek su bili najslabija rasa :))) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 mala je razlika izmedju elfa/orca/i ud-a ali hum je -8 sahranili ga !!! :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Elf rasa je ko step sokic. 3 in 1. INstant jedinice. :P. Jos kad uzmu pandu :))) Pa kako da ih ne lejmujes sa tenkovima? Kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Elf rasa je ko step sokic. 3 in 1. INstant jedinice. :P. Jos kad uzmu pandu :))) Pa kako da ih ne lejmujes sa tenkovima? Kako? maramice su 5 din na trafici Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Nisu 5 nego 10. Budalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Dobro vidim da cesto places pa znas cenu maramica.... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Ishod racewars-a me uopste nije zacudio,takva je situacija vec godinama. A tako ce i da ostane! Ja i dalje stojim pri mojim cinjenicama da je elfonja gori od zerga,a UD za Orca je sto bi miza rekao comp(easy) :) lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Dobro vidim da cesto places pa znas cenu maramica.... Placem! Pa sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Placem! Pa sta? Nista , izvini nindza. Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ne znam sto ulazis u rasprave samnom kad sam nepobediv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 au sine ti si mentol na kvadrat.. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ne znam sto ulazis u rasprave samnom kad sam nepobediv? Slazem se sa Zabom da si mentilcina prve klase. Na ladderu za mentole ti si rank 1 i samo si tamo nepobediv... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 vrhunski je videti da i posle 100 godina RUR osta isti sto se wara tice :) nego jel ima neko cd keyeve na prodaju i koliko para? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 vrhunski je videti da i posle 100 godina RUR osta isti sto se wara tice :) nego jel ima neko cd keyeve na prodaju i koliko para? :) <- imam mnogo :) Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Naravno da se slazes sa zabom ti si njegova kucka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 vrhunski je videti da i posle 100 godina RUR osta isti sto se wara tice :) nego jel ima neko cd keyeve na prodaju i koliko para? :) posto si olskul neka klopa u duff-u ne trebaju pare ;-) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 ZEROX IS BACK!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Naravno da se slazes sa zabom ti si njegova kucka. A ti si nasa kucka!!! Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 edeste kucke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 A ja sam vasa kucka!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 posto si olskul neka klopa u duff-u ne trebaju pare ;-) haha ali nemoj samo opanak, nisam pri parama nesto :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts