Xerax Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Armory link za karatkera/e je/su:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Vashj&n=Hidan Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions:JC/Mining maximum,kuvanje maximum,pecanje maximum (imam mnogo epic recepata naravno 2. Arena Points:665 3. Achievement Points:6215 a. Navesti znacajnije achievemente: Ima mnogo znacajnih achaivmenta,pogledajte na armory-u.. b. Titule: Sergent,Elder,Champion of the frozen Naaru,The Explorer,Salty,Chief,Twilight vanquisher,the Hallow,Champion of the frozen waste,the Argent Champion,Merrymaker,the Love fool,of the nightfall,Jenkins,Bloodsail admiarl,immortal... 4. PvP Marks SVE JAKO SLABO 5. Badges a. Valor: 23 b. Heroism: 34 c. Conquest: 19 6. Gold : 1k tako nesto Dodatni info: Ima full epick resto gear iz ulduara25,naxx25,VOA25 etc...ima 2 dela t8.5 ako se ne vide na armory,isto ima full epick fereal DPS gir iz ulduara,naxx25,VOA25...ima i sjajan full epick gear za fereal tank takodje ulduar,naxx25,VOA25 i ima resto PvP full epick gear.... Na njemu se jos nalazi i neki altovi tipa mage lvl 74...itd Da li ste prvi vlasnik? Nisam prvi vlasnik ali prvi vlasnik mi je najbolji drug koj je odavno prestao da igra jos za vreme vanila wow-a i dao meni acc,imam SQ,CD-keyeve,mail... Okvirna cena:oko 180 eura PM ponude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts