Jump to content

WTS [H] Ret. Paladin 80, 5/5 T8.5 + Earthshaper

sunjalo

Recommended Posts

Armory link za char-a: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...;n=Justic%C3%AA - transfer rdy.

Dodatne informacije vezane za lika:

1. Professions:

1. BS 450 - Belt of Titans, Spiked Deathdealers - Ulduar recepti pa ko voli da craft moze lepe pare da uzima, Sulfuron Hammer...

2. Alchemy 450 - Elixir Master speced.

3. Cooking 450 - fali samo jedan cooking recept za sve u igri, ima sheshir za kuvara od 100 markova.

4. Fishing 450 - pobednik turnira u TBC time, i dalje koristim taj shtap za pecanje sa sve plavim sheshirom iz fishing q.

5. First Aid 450

2. Arena Points: 0 - nisam igrao arenu tako da...

3. Achievement Points: 6890

a. Navesti znacajnije achievemente: ostavio sam armory pa koga zanima neka pogleda achivment-e tamo.

b. Titule: 26-27 titula ukupno, meni se naj. svidja The Seeker pa to i furam, Loremaster, of the Nightfall, Undying, Chief, Champ. of svih 5 horde gradova itd. (ako se neko bash cima na ovo bacicu s. shot sa svim titulama jer me opasno smara da kucam.

4. PvP Marks

a. Wintergrasp: 20

b. Warsong Gulch: 1

c. Alterac Valley: 58

d. Arathi Basin: 0

e. Strand of the Ancients: 24

f. Eye of Storm: 1

Honor: 22228, Stone Keeper Shards 255.

5. Badges

a. Valor: 28

b. Heroism: 145

c. Conqust: 33

6. Gold

Trenutni gold na acc. je 3k+, s' tim da na acc. ima 220 Flask of Endless Rage u shteku, matsa za 650 fish f. (koje prodajem kad zafali para) i brdo nekih drugih sitnica koje mogu lepo da se prodaju.

Kako sam rekao paladin ima 5/5 T8.5 s' tim da legz T8.5 koristim sa "paradu" po Dalaran-u a hard mode Flame Leviathan legz koristim dok igram - da ne bude zabune ako armory pokaze 4/5.

Osim ret. gear-a koji se vidi na armory paladin ima i tank gear 50% je 25 man. Ulduar loot (2x T8.5 za prot.) ostalo Naxx 10/25 i heroici, holy gear sa 2000+heala Ulduar 25/Naxx 25 gear, i PvP gear sa 630+ ressi (neshto Deadly, neshto Furious, neshto Hatefull).

Ima tu brdo nekog geara koji mi bilo zao da prodajem 5/5 T7.5 za retri spec, 8/8 Holy T6, 7/8 paladin D1, 6/8 paladin D2, 4/8 Judgemnt set, Memento of Tyranide iz BT dana, Cataclysm's Edge od Archimonda i nekih dragih vanila item-a.

Trenutno ima 54 peta na acc. sa tim da ima 2 peta iz Argent champ. u banci za prodaju ili da se nauche, 60 mounta - skoro svi vanila/BC mounts i nekolitzina iz Wratha - trenutno koristim grifona iz Argent champ. eventa (150 champ. marks) a kupljen se i Sen'jin mount takodje iz Argent champ. eventa.

Paladin ima 38 exalted reputacija i neshto matsa za Thorium Bro. frakciju - nisam imao vremena da uzmem 40 exalteda...

Na acc. se takodje nalaze DK 80 lvl sa epix flyerom (ima gear za prot i dps - nishta spec. 50% Naxx 25 50% heroics za oba speca) koii ima Mining 450/Herbalism 450, realno char. izlvlovan da farmuje kad zatreba. Takodje ima 70 lvl warr. i 70 lvl hunter na BF realm-u. Sve su HORDE side charovi.

Dodatni info:

Acc. je samo i iskljuchivo na prodaju, posao oduzima previshe vremena tako da nemam vishe vremena da igram.

Da li ste prvi vlasnik?

Acc. je kupljen pre 2.5 godine na rur-u, tako da sam 2-gi vlasnik, imam vanila serijski, BC serijski, SQ/Answer, e-mail, shifre zadnjih 5 game cardova, nekolitzina placanja i char. transfera je izvrsheno sa mojom credit card. mogu dati brojeve i ex. dates za sve cardz. Acc. nikad nije bio baned/hacked/istrazivan i slichno.

Okvirna cena:

Trenutni bid je 300 eura ali ko se prvi javi sa tom ili vecom sumom i dâ kesh nosi account. Ochekujem da se nadjemo F2F u BG ili NS-u oko primopredaje kesh/acc. ako do toga dodje, tom prilikom cu ostaviti sve moje podatke i dati vanila/BC instalacije i knjizice.

Kontakt:

PM ovde ili na 064/124-67-27.

....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...