sunjalo Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Armory link za char-a: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...;n=Justic%C3%AA - transfer rdy. Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions: 1. BS 450 - Belt of Titans, Spiked Deathdealers - Ulduar recepti pa ko voli da craft moze lepe pare da uzima, Sulfuron Hammer... 2. Alchemy 450 - Elixir Master speced. 3. Cooking 450 - fali samo jedan cooking recept za sve u igri, ima sheshir za kuvara od 100 markova. 4. Fishing 450 - pobednik turnira u TBC time, i dalje koristim taj shtap za pecanje sa sve plavim sheshirom iz fishing q. 5. First Aid 450 2. Arena Points: 0 - nisam igrao arenu tako da... 3. Achievement Points: 6890 a. Navesti znacajnije achievemente: ostavio sam armory pa koga zanima neka pogleda achivment-e tamo. b. Titule: 26-27 titula ukupno, meni se naj. svidja The Seeker pa to i furam, Loremaster, of the Nightfall, Undying, Chief, Champ. of svih 5 horde gradova itd. (ako se neko bash cima na ovo bacicu s. shot sa svim titulama jer me opasno smara da kucam. 4. PvP Marks a. Wintergrasp: 20 b. Warsong Gulch: 1 c. Alterac Valley: 58 d. Arathi Basin: 0 e. Strand of the Ancients: 24 f. Eye of Storm: 1 Honor: 22228, Stone Keeper Shards 255. 5. Badges a. Valor: 28 b. Heroism: 145 c. Conqust: 33 6. Gold Trenutni gold na acc. je 3k+, s' tim da na acc. ima 220 Flask of Endless Rage u shteku, matsa za 650 fish f. (koje prodajem kad zafali para) i brdo nekih drugih sitnica koje mogu lepo da se prodaju. Kako sam rekao paladin ima 5/5 T8.5 s' tim da legz T8.5 koristim sa "paradu" po Dalaran-u a hard mode Flame Leviathan legz koristim dok igram - da ne bude zabune ako armory pokaze 4/5. Osim ret. gear-a koji se vidi na armory paladin ima i tank gear 50% je 25 man. Ulduar loot (2x T8.5 za prot.) ostalo Naxx 10/25 i heroici, holy gear sa 2000+heala Ulduar 25/Naxx 25 gear, i PvP gear sa 630+ ressi (neshto Deadly, neshto Furious, neshto Hatefull). Ima tu brdo nekog geara koji mi bilo zao da prodajem 5/5 T7.5 za retri spec, 8/8 Holy T6, 7/8 paladin D1, 6/8 paladin D2, 4/8 Judgemnt set, Memento of Tyranide iz BT dana, Cataclysm's Edge od Archimonda i nekih dragih vanila item-a. Trenutno ima 54 peta na acc. sa tim da ima 2 peta iz Argent champ. u banci za prodaju ili da se nauche, 60 mounta - skoro svi vanila/BC mounts i nekolitzina iz Wratha - trenutno koristim grifona iz Argent champ. eventa (150 champ. marks) a kupljen se i Sen'jin mount takodje iz Argent champ. eventa. Paladin ima 38 exalted reputacija i neshto matsa za Thorium Bro. frakciju - nisam imao vremena da uzmem 40 exalteda... Na acc. se takodje nalaze DK 80 lvl sa epix flyerom (ima gear za prot i dps - nishta spec. 50% Naxx 25 50% heroics za oba speca) koii ima Mining 450/Herbalism 450, realno char. izlvlovan da farmuje kad zatreba. Takodje ima 70 lvl warr. i 70 lvl hunter na BF realm-u. Sve su HORDE side charovi. Dodatni info: Acc. je samo i iskljuchivo na prodaju, posao oduzima previshe vremena tako da nemam vishe vremena da igram. Da li ste prvi vlasnik? Acc. je kupljen pre 2.5 godine na rur-u, tako da sam 2-gi vlasnik, imam vanila serijski, BC serijski, SQ/Answer, e-mail, shifre zadnjih 5 game cardova, nekolitzina placanja i char. transfera je izvrsheno sa mojom credit card. mogu dati brojeve i ex. dates za sve cardz. Acc. nikad nije bio baned/hacked/istrazivan i slichno. Okvirna cena: Trenutni bid je 300 eura ali ko se prvi javi sa tom ili vecom sumom i dâ kesh nosi account. Ochekujem da se nadjemo F2F u BG ili NS-u oko primopredaje kesh/acc. ako do toga dodje, tom prilikom cu ostaviti sve moje podatke i dati vanila/BC instalacije i knjizice. Kontakt: PM ovde ili na 064/124-67-27. .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 SOLD .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts