Jump to content

Koja maticna na ovu konfu?

SavKe

Recommended Posts

Dakle gledam da uroljam novu kompu,gornja granica mi je nekih 50 hiljada. Izgledalo bi ovako nekako. 

AMD PhenomII X3 710 ~10000din

GAINWARD - PCIE - HD4850-512-TV-DD ~7000din

KINGSTON DDR2 HyperX 4GB (2x2GB) 800MHz CL5 ~4700din 

Western Digital HDD 320 GB , SATA II, 16MB cashe ~3900

ASUS TFT 22''' VW221D ~13200

Ovo gore mu dodje oko 38 i po hiljada, rezac imam, tastaturu i misa imam.

E sad recite koja bi maticna legla na ovo?I koje kuciste preporucujete? Da zajedno ne predju 12-13 hiljada :D

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Smorih se ko zec, vise nema ovih promotivnih Gainwarda od sedam 'iljade :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -