Paja Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Da li se secate one igrice Worm Cave? Mali crv koji ide kroz pecinu, a kontrolisete ga tako sto svakim klikom ga penjete na gore, dok gravitacija radi protiv vas. Sto dalje idete kroz pecinu, to vam se vise suzava prostor. Mislim da je posle izasla i verzija sa helikopterom. Enihu, da li ima ova igra kao verzija za Blackberry? Znaci ne helikopterska verzija nego bas ova retro - sa crvom. Trazio sam po Googletu, ali nisam bas imao nesto puno vremena da ulazim u dubinu (citaj page 3 - na dalje ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 teško da ti iko ovde može pomoći sa BB softverom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 zar Blackberry nema podrsku za Javu? Ako je ta igra bila poznata (mada ja nisam cuo za nju), mozda postoji java verzija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ima BB podrshku za javu nego je extenzija .cod nije .jar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 Razgledao sam jos malo po netu, pravo ime igre je SF Cave i izgleda da postoji samo verzija za palm mobilne :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Loopy nemoj se brinesh napravicu ti ja za BB samo mi daj malo vremena mozda chak i danas ti uradim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts