Srla Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 Link ka armory-u http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ul&n=Laynee Profesije: tailoring i enchanting, oba su 450 skilla tailoring ima cizme iz ulduara, tu su naravno i cooking fishing i first (cooking i 1st aid full, fishing skoro full) Arena poena ima oko 500 ( hatefull/deadly pvp oprema) Achivement poena ima 3260 pvp markova ima oko 40 svih sem eye of storm toga nema valor i heroes badzeva ima dosta posto vishe nema sta da se kupi za njih conquest ima 40 ima 8k+ golda Dodatni info: Menjao bi ga za DK ili Paladina, alijansa (prednost sylvanas server) Nisam prvi vlasnik nemam licnu kartu e-mail imam i secret question nemam(acc je kod mene vec duze vreme tako da nece biti problema znam decka od kog sam uzeo ni on nije znao meni da kaze SQ). Cena: Slati ponude na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srla Posted June 26, 2009 Author Report Share Posted June 26, 2009 Samo da dodam da sam uspeo iskopati SQ, i da je acc produzen do kraja jula. cena 150e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts