Jump to content

Nokia 6620 classic

exile

Recommended Posts

Edit: admini promenite na 6220, nisam dobro napisao :)

Mislim da bi bilo krajnje vreme da pazarim nov fon, a zapao mi ovaj pod oko, svidja mi se izgled njegov i sasvim je fin po funkcionalnosti, ali ne znam kakav je ovako u praksi ?

Ima neko mozda ovaj fon i da li neko inace zna da li vredi uzimati ga ? Ili mozda neki vrlo vrlo slichan njemu ?

Necu slajder, niti na rasklapanje.

Edited by eX1|e

Da, na 6220 sam mislio, nisam ni provalio sta sam napisao... :D

Citao sam da je malo loshije izrade, ne kontam kako to su to sebi dozvolili, ovako kad ga gledam izgleda bas dobro :)

Btw zna neko kad se donosi mobilni iz inostranstva ali je kupljen u slobodnoj prodaji (znaci nije bio u nekoj pretplati) , da li treba kod nas da se dekodira ?

• 2 weeks later...

Jeste vecina je krsh ali je ovaj poseban krsh bez konkurencije medju krshevima... imao sam ga nemam ga vise hvala bogu jel to pucketanje plastike i zazori na sve strane iritiraju pogotovo kod telefona od 150-160e bolje gledaj nesto drugo...

Pa ne nisam cekao da ga prodam pa da komentarisem... ja sam ga komentarisao i dok sam ga imao i pre nego sto sam ga imao jel je bio od druga pa smo se menjali... generalno izrada je stvarno losa i ja sam jedva cekao da ne moram da ga vise drzim u ruci... sad imam nokiu 1200 i prezadovoljan sam kvalitetom i trajanjem baterije [:D]