Jump to content

WTS [H] Priest 70 / [A] Paladin 67


Shomibg

Recommended Posts

Armory:

70 Undead Priest

67 Human Paladin

Odlučio sam da izbrišem linkove kao Armory-u iz bezbednosnih razloga account-a. Ako hoćete da pogledate opremu, slobodno mi šibnite pm ili me kontaktirajte preko msna (milosh_91@hotmail.com) i ja ću vam poslati linkove.

Priest

Profesije:

Engineering (361/375), imam šemu za engi flying mount, naočare itd, Mining (388/450)

Arena: Ne znam

Achievement:690

Titule:

Sergeant

4. PvP Marks

Ne znam tačno koliko imam markova, nisam odavno igrao.

5. Badges

Ni ovo ne znam [:D] Znam da imam određenu cifru ali ne znam tačno koliko.

6. Gold

Uf :) Nisam siguran, da li je 1000g ili 3000g, davno je to bilo :) Znam da sam imao lepu cifru :)

Paladin

Profesije

1. Engineering (241/300)

2. /

3. 500

Počasna titula Knight-Champion

4. PvP Marks

Ne znam, odavno je to bilo :)

5. Badges

/

6. Gold

Manje od 1000g valjda

Dodatni info:

Na ovom account-u nisam igrao jedno 6 meseci sigurno. Acc nije banovan nikad, nisam pravio probleme, psovao, bio prijavljivan... Nema uplaćeno vreme od nove godine valjda. Priest mi je bio main i njega sam igrao i pre tbc tako da nije neki nafarmovan char, imam dosta na /played :) Pala mi je bio main pre tbc i sa njim sam igrao uglavnom PvP, pošteno sam zaradio titulu Knight-Champion-a. Pala mi je bio na Haomarush-u, poznatiji kao Carelist.. Eh stara dobra vremena, ja sa UF i PvP opremom udaram critove kao lud :) Ne znam šta još da dodam, nisam igrao dugo i ne nameravam da se vratim WoW-u jer se igrica skroz promenila i prilagodila nabovima... Za početak imate ok opremu, love dosta, opreme isto dosta, fali mu ekspanzija do lvl-a 71 znači samo da se ubaci cd key i lvl 71 si :) A da, imam nekoliko epic mountova na priest-u (war mount, skeletal warhorse etc). Pala ima urađen quest za epic pala mount tako da možete da se vozite na zlatnom poniju :)

PS. mislim da imam baš dosta potiona i matsa.. Priest je bogato opremljen :) I na kraju razlog prodaje.. Ne planiram da se vratim WoW-u, društvo otišlo a ni meni se ne igra.. Bar neke parice da izvučem na kraju :)

Da li ste prvi vlasnik?

Ja sam drugi vlasnik i imam sav info, account je na mom mail-u. Account je kod mene godinu i po sigurno. Nikad nisam bio hackovan niti sam slao onim nubovima što se predstavljaju kao blizz odgovore ili tako nešto.

Okvirna cena:

Stvarno ne znam koliko vredi ovakav account i koliko da tražim s obzirom da, koliko ja vidim, sad može i do lvl-a 80 da se dođe tj. izašla je nova ekspanzija...

Pročešljaću forum pa ću odrediti cenu, do tada nudite slobodno :)

Kontakt:

062/230-336 Miloš iz BG-a

ili pm ovde.

Edited by Shomibg
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...