Jump to content

scamer

packman

Recommended Posts

Javio se u fazonu da je zainterosan za acc.Dogovorimo se oko cene i sve ok,ja mu dam pass da udje na lika i dam mu da igra sve ok,ali mu nisam odmah dao sq i mail dok kao ne posalje lovu.On javlja da je poslao ok ja mu dam sq i mail da promeni i kazem kad dodje lova bice cd key i licna i tako od utorka.A da jaka fora kao pare je poslao tako sto je ubacio koverat u postansko sanduce looool sa parama opet looooooool.To je to tako da ljudi pazite na ovog ortaka sta sa njim trejdujete ili kupujete.Naravno poslao sam podatke blizardu za vracanje acc.Pozz

Nema sanse da se javi,jer kuzi da ne moze vise nikog da izjebe.

Eo sad mi salje poruku da je kao poslao pare i poslace mi sliku uplatnice,a inace je prvo rekao da je ubacio koverat u sanduce,tako da ono sacekacu da vidim ali ta prica mi ne pije vodu....i da kao fora verovatnu su ovi iz poste sjebali nesto a ja sam ti poslao...prvo tako niko ne bi poslao pare(koverat u sanduce),a drugo nemam ja nikakav dokaz da je poslao,jer bi te pare trebalo davno da stignu,uopste nemam nameru da nekog sjebem jer stvarno ocu da prodam i resim se wowa,tako da kad budem video te pare imace i on lika sa svim podacima...

Edited by packman

Lionac je banovan, a njegov oglas obrisan.

A vi sa altovima sto scamujete nekog pa se vratite i glumite zabrinutost, slobodno odjebite, mene ne mrzi da odvojim 10 sekundi da ti svakog alta banujem, tebe ako ne mrzi da stalno ulazis opet na sajt, popunjavas registraciju i cekas aktivacioni mail, be my guest.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

da, ponasas se kao tipican alt

ali llolooolol slanje uplatnica za nesto sto je u koverti poslano XD

haha pa ja dok ne dobijem svoj deo pogodbe ne dajem svoj, zato sto sam posten i nikog ne bih zajebao, cemu to...

to se uplacuje preko poste kao sto je meni NEBRA sredio, ja instant podignem kesh, kazem nebri stiglo sve tacno, emituj podatke, kraj priche...

Edited by Synd

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

Ne mogu da potvrdim jer ne mogu da uporedim IP adrese trenutno, ali prilicno mi je cudno da se neko registruje veceras u 21:03 a zatim 2 minuta kasnije, ubode bas ovu temu u bas ovom zabacenom podforumu zabrinuto pitajuci sta se desilo na kraju, pored ovolikog broja drugih foruma i podforuma.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...