neca.nis Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Kao sto topic kaze, kupujem Odlicno gearovanog Elemental ili resto shamana, Maga, i Balance druida. Ali dolaze i druge klase u obzir, sem roga, warra, DK-a i Huntera ofc. Morate imati potpuni info od accounta, u suprotnom nemojte da saljete sms ili da me zovete.. Mora biti transfer rdy. Placam do 200e za account 069 611 001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 slao sam liku sms ...kaze da on prodaje shamana a ne kupuje ...kako ovoliko pogresi nije mi jasno .... zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
neca.nis Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) slao sam liku sms ...kaze da on prodaje shamana a ne kupuje ...kako ovoliko pogresi nije mi jasno .... nije obrisan post xD ajd brishite xd http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234906835 Edited June 5, 2009 by neca.nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts