nikolla Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Armory link za karatkera/e je/su: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Nikolla Dodatne informacije vezane za lika: ima epic flying mounta i nekoliko epic ground mountova (Black War Bear, Black War Mammoth). Na serveru imam dobru reputaciju kao leader, jako volim da leadujem u raidovima i to sam dobro radio pa me dosta ljudi zna po tome, nisam se svadjao sa ljudima pa mi ignor list prazan :) guild nemam jer ga nisam zeleo (mrzim kad mi blokiraju chat box zbog budalastina). Ima mozda 6-7 delova pvp geara (za 80 lvl) u banci kao i par delova elemental geara (isto epic za 80). Ima dual specialization. Preko 30 dana playtime. Imam jos DK-a 65 lvl, huntera 32 i naravno bankara 1. Professions: Herbalisam 450 i Alchemy 450, oko alchemy-ja sam se bas trudio, samo sam trazio nove recepte i bas je lepo nabudzena profesija. Takodje sam Elixir Master. 2. Arena Points: od izlaska nove ekspanzije nisam imao arena tim tako da nemam nista arena poena... 3. Achievement Points: 2310 (ali nemam achievmente za low lvl instance, pa ako bi se to odradilo imao bi oko 2500-2700. Uostalom mozete da pogledate na armory-ju). a. Navesti znacajnije achievemente: World Explorer, For The Alliance... b. Titule: the Explorer 4. PvP Marks: nesecam se tacno, ima oko 45k honora trenutno. a. Wintergrasp b. Warsong Gulch c. Alterac Valley d. Arathi Basin e. Strand of the Ancients 5. Badges: i ovo nisam siguran pa cu reci otprilike a. Valor 39 ja mislim b. Heroism nesto slicno, izmedju 30-40 mislim 6. Gold: ima oko 7500g ali sam se kladio sa ortakom i izgubio pa moram da mu dam 5000 i da mu kupim [Titanstell Distroyer], jbg, pa ce ostatsi oko 1000... ali mogu da ti dam savete za grindanje kojima sam zaradjivao oko 700-800g na sat :) Dodatni info: prodajem iskljucivo i samo u beogradu posto necu nikakve transfere prko banaka ili slicno, alo hocete jos informacija ili ste zainteresovani mozete mi poslati poruku na 064 / 555 03 62, nemoj te me zvati posto sam pun obaveza pa cesto ne mogu da se javim... Prvi sam vlasnik, cuvao sam acc kao oci u glavi, niko ne zna nista o account-u osim mene i imam sve podatke i ostalo. Okvirna cena: 130e (uplaticu game card kad budem prodavao, tako da je ustvari acc 100), stvarno ne mogu nize posto sam u acc ulozio preko 200e Edited May 26, 2009 by nikolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts