zecbre Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Armory link za karatkera/e je/su: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Trinìty Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions:2, JC max skill 450/450, Engineering 426/450 2. Arena Points : 261 do sledece srede. 3. Achievement Points : 3390 b. Titule : Jenkis, Patron, the Noble, Champion of the Frozen Wastes. 4. PvP Marks a. Wintergrasp : 16 b. Warsong Gulch : 24 c. Alterac Valley : 26 d. Arathi Basin : 14 e. Strand of the Ancients : 21 5. Badges a. Valor : 16 b. Heroism : 2 c. Conquest : 33 6. Gold : 7400. Dodatni info: Na armory linku cete videti PvP gear, koji se sastoji od 3 deadly-a i 1og savage dela. Sto se tice PvE geara, dominiraju Naxx 25 itemi, sobzirom da ne igram aktivno od kako je Ulduar izasao. Sto se tice guilde, warrior mi je vec duze vreme u njoj, dobra reputacija kao i na serveru, zagarantovano mesto u svakom raidu. Takodje, ako nekoga interesuje, imam prot gear dovoljan za Ulduar 10, nije sjajan, ali sasvim solidan. Uz account takodje ide 80 Druid, koji nema APSOLUTNO nikakav gear, sobzirom da sam ga izlevelovao iz ciste dosade, i ide Hunter level 72, koji ima TBC gear. U pitanju je Tauren, muski za sve one koji to vec nisu skontali :/... Warrior, i hunter imaju epic mounta, druid nema. Nalog istice 8juna, ako se do tada niko ne javi, cena pada. Uz kupovinu, idu svi CDovi (vanilla, tbc, i naravno wotlk). Da li ste prvi vlasnik? Da. Okvirna cena: 140eura (to je odokativna cena, mozemo se dogovoriti za neku pristupacniju) Kontakt na : mihajlomiklos@gmail.com;064/015 3997;msn: d3bilchild@hotmail.com Edited May 24, 2009 by Trinster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts