manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 bolje da smo ga mi vratili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 (edited) vec vidim kako nam ga mece na marakani..:) everton odbio 20 m evra za leskota od sitija.. prema skysportsu xabi alonso predao pismeni zahtev za transfer Edited July 30, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ja bi ga pustio da ide, jeste bitan i dobar, ali kako ce on da igra ako na silu ostane...hoce kuci covek :) zato treba uzeti za te pare 2 dobra igraca i cao, DM-a i R wingera ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Aquilani i Silva, taman :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Aquilani i Silva, taman :) Poulsen i Silva za mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 lassana i robben za mene ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ibrichich i chale za mene!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 pa nijedan od te dvojice nije hrvat, ne važi se Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Kakav crni Poulsen...Cambiasso i Lennon ako bih mogao da biram :) Realno : Aquilani i Silva (mada ko zna koliko kostaju) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ---------------------reina------------------- ------------------------------------------- g.johnson -- agger/skrtel - caragger - f.aurelio ---------------------------------------------- -------------lucas --- mascherano ------------ ------------------------------------------------ ------kuyt ----- gerard ---------- babel/benayoun/riera ------------------------------------------------- -----------------torres- --------------------------- ako ode xabi alonso, treba ce i mozda jos jedan DM/MC ali im treba pored Voronina, jos jedan napadac ... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 maskerano i alonso idu 100% alonso podneo zahtev za transfer, maskeranov agent izjavio da i ovaj zeli da ode tako da, hehe Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) Doshli su celnici liverpula u Italiju, trebalo bi sutra da potpishu ugovor sa Akvilanijem. Edited July 30, 2009 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 maskerano i alonso idu 100% alonso podneo zahtev za transfer, maskeranov agent izjavio da i ovaj zeli da ode tako da, hehe Da malo bolje pratis tu situaciju razumeo bi.Mashcheranov agent jos iz doba West Ham-a, za vreme svakog prelaznog roka pusta buve koje povezuju Masch-a i velike klubove u Evropi, dajem 1% sansi da Masch od u Barsu, jer sam je rekao da zeli da ostane, Benitez da ne zeli da ga proda, jedino se Mascheranov agent glupira i izigrava idiota po stoti put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 U pravu je Lubenica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 kako vi kazete :) Quote   Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 ---------------------reina------------------- ------------------------------------------- g.johnson -- agger/skrtel - caragger - f.aurelio ---------------------------------------------- -------------lucas --- mascherano ------------ ------------------------------------------------ ------kuyt ----- gerard ---------- babel/benayoun/riera ------------------------------------------------- -----------------torres- --------------------------- ako ode xabi alonso, treba ce i mozda jos jedan DM/MC ali im treba pored Voronina, jos jedan napadac ... Lucas nije zadnji vezni LOL, klasican CM, samo to igra. Torres,Voronin, sa Babelom i Kuytom koji igraju napad, jos 1 spic ne treba, sem ako nece da sedi na klupi, jer je 4-2-3-1 sad vec standard formacija za Liverpool maskerano i alonso idu 100% alonso podneo zahtev za transfer, maskeranov agent izjavio da i ovaj zeli da ode tako da, hehe Alonso hoce samo u Real jer je spanski, a Maskerano nigde ne ide 100%, samo hoce poboljsanje ugovora, sto bi realno morao da dobije sa obzirom da koliko znam ima malo jace od 40k nedeljno? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Hajnce u Marseju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Lucas nije zadnji vezni LOL, klasican CM, samo to igra. Torres,Voronin, sa Babelom i Kuytom koji igraju napad, jos 1 spic ne treba, sem ako nece da sedi na klupi, jer je 4-2-3-1 sad vec standard formacija za Liverpool Pa jeste klasican CM mada igrao je i kao AMF a i nazalost kao neki, drugi napadac, obe pozicije igrao uzasno, ali jbg. primoran je bio na to zbog povreda Dzerarda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 sve sami struchnjaci... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 vidi se da se drkao menadzer :)) nego niko i dalje ne spominje vandervarta kao transfer opciju..a i o snajderu/robenu se cuti.. KO CE DA SE OMASTI ZA MALE PARE :) murinjo zeli prokletog kasana..jel on nekad video djuzepea rosija? bolji je od roshavog sto puta..a i mladji dobro i skuplji ali je 45m na rachunu tek pristiglo iz barselone.. a marsej je odradio vrh leto..morijentes, hajnce, lucho..i par solidnih iz njihove lige Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Pa nisam neki strucnjak ali nisam propustio ove godine ni jednu tekmu Liverpula tako da barem znam pozicije i to, kontam da barem znam sta se u tom timu zbiva, za ostalo se verovatno proseravam, mada ostale retko i komentarisem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 desi Rafa, pardon, Nemanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 deesi bre borovac chito sam danas u blicu da venger razmishlja da dovede vieru a west ham uzima gudjonsena, zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 OMG koji bi to fail za ARS bio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Real Madrid are prepared to offer Liverpool a choice of Alvaro Negredo, Klaas-Jan Huntelaar or Rafael Van der Vaart as part of the deal to take Xabi Alonso to the Bernabeu as the Spanish club try to break the deadlock surrounding one of the summer’s longest-running transfer sagas. hmmmmmm :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts