dzigins Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Da li igrate na privatnim serverima i na kojim? Hocu da lvlujem novog lika, pa sam kontao da prvo na nekom privatnom serveru isprobam par klasa da vidim koja ce mi najvise odgovarati. Interesuje me jel igra neko na private serverima i jel ima arena na njima? Treba mi neki gde ima da se igraju arene, posto hocu sa drugarom da isprobam par kombinacija za 2v2 da vidim koju klasu da lvlujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234905413 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) A možda bi mogla da se pinuje neka tema u kojoj bi bile objedinjene sve private server teme? Edited May 20, 2009 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 ja ne znam shta je sa vama, zashto bi neko pinovao temu sa privatnim serverima??? da sam ja mod brisao bi vam svaki post, ali nisam :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigins Posted May 21, 2009 Author Report Share Posted May 21, 2009 ok kreator to je jedan od priv servera, ali nema ono sto meni treba, posto nemam nameru da ostanem da igram na priv serveru, vec mi cisto treba neki privatni koji ima arene i instant80, da bih s drugarom mogao da isprobam par kombinacija za arenu, da bi se odlucio koju klasu da lvlujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 xtremetop100 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts