GibanicA Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 imam poziciju da mi ga donesu iz francuske..vreme za odluku je 2 dana oci mi ispadose od citanja opisa uporedjivanja i lomljenja dal da ga uzmem ili ne..ima li neko od vas da ga ima ili ga je video uzivo kako radi..prosto neki utisak korisnika? posto aps nigde nisam uspeoo da ga nadjem da ga bar malo osetim cisto uzivo.. zahtevi i ocekivanja su mi visoki jer vec 4 godine nosim k750 i odlucio sam da kad uzmem telefon sledeci da to mora biti totalno najbolji i nenadjebivi bar na neko vreme..G1 je prvi favorit..evo opisa HTC Google G1 G2 je isti samo nema tastaturu i malo je lepsi..i pretrpeo je neki mocni update softvera.. Sta mislite? vredi li odmah dati 390e i zavrsiti s telefonima na neko vreme ili cekati nesto poput Samsung HD - ime mu samo kaze - ili ovoga ako ima neko neki savet, bicu mu zahvalan..imam jos 48h da kazem ocu li nesto da uzimam tamo i sta.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 A da ti brate lepo uzmesh SE Xperia i ne razmishljash mnogo? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 brate chuo sam mnooogo negativnih komentara..licno sam ga drndao svega minut-dva od ortaka i stvarno je dizajn perfektan ali softver mu je malo sporunjav..vlasnik se isto zali na zabadanje i na mnogo cekanja na menjanje onih ekrana..nije bas ono sto se ocekivalo kolko sam shvatio.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 To menjaje ekrana i nije planirano redovno da se radi jer su u neku ruu to virtuelni desktopi. Menjash po principu shta planirash da radish sledecih par sati...ili prosto samo koristish default. Bar sam ja tako razumeo poentu tih deskova... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 koja crna xperia lololol ja bih ti rekao brate da sacekas jos malo. sad ce svi velikani furati android, tako da ces imati veci izbor. strpi se :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 koja crna xperia lololol ja bih ti rekao brate da sacekas jos malo. sad ce svi velikani furati android, tako da ces imati veci izbor. strpi se :) A shto ne xperia? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Iskreno, meni se nesto ne svidja ovaj G1. Nisam bio u kontaktu sa njim, ali sve njegove prednosti (google povezanost) skoro da gube smisao zbog skupog mob. interneta kod nas. Bio je pre par meseci u SK clanak o njemu, pa procitaj i to ako vec nisi. Sto se tice nekog drugog telefona, ne znam zbog cega u uzi izbor nisi stavio (ili makar nisi napisao) Nokia 5800. Imam ga nekih 2 meseca i prezadovoljan sam. Jedina "mana" je nesto losiji kvalitet plastike, tj maske. Sve ostalo radi besprekorno. + je jeftiniji nekih 100 evra (i vise u nekim slucajevima, imas uz mix1000 u mtsu za neke smesne pare). Moja preporuka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 I to shto je Symbian, a ne Win XD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 I to shto je Symbian, a ne Win XD Pa meni je to samo plus :)) jbg, neka proba pa vidi :) A i uskoro ce izaci i N97, pogledaj i to. Mada ce on verovatno biti dosta skuplji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 symbian je kurac uzmi android ili cekaj novi iphone ako bas oces nenadjebivost Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 A shto ne xperia? a to je samo moje misljenje. mislim da ima lepsih/prakticnijih telefona od xperie. ne mogu reci boljih, jer svi oni imaju slicne karakteristike. ja sam nekako vise fan htc-a :) a kakav sad novi iphone? jel se zna nesto? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ja bi ti preporuchio blackberry storm ja ga imam i mogu ti reci da sam prezadovoljan telefonom koristio sam i iphone i razna chuda sa win mobile al mi se nisu svidjala nikako stavish vishe od 3 stvari na fon i on oce da crkne kolko baguje dok sa blackberry-em nemam tih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 a to je samo moje misljenje. mislim da ima lepsih/prakticnijih telefona od xperie. ne mogu reci boljih, jer svi oni imaju slicne karakteristike. ja sam nekako vise fan htc-a :) a kakav sad novi iphone? jel se zna nesto? Ah dobro da, HTC je ipak HTC...ali je i 50% skuplji Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 5800 je sasvim ok, ne bi mi smetao simbian ali naviko sam sa k750 da slikam sve sto stignem i da te fotke budu dobre..a fotoaparat na 5800 je dosta jadan..u odnosu na ova dva gore - arenu i g1 storm takodje fino zvuci al nekako mi dizajn i ceo taj blekberi stil telefona mnogo ozbiljan za mene..ko da sam neki poslovan covek[:D]..a inace je po specifikacijama jedan od boljih koji se mogu uzeti.. android se i meni cini kao da ce pobediti u ovom izboru:)..i lg razvija kao neka ludila za taj svoj novi os ali jebes ti to pored androida.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ah dobro da, HTC je ipak HTC...ali je i 50% skuplji Al sa Winom, zaboravih da pomenem. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 na kraju nista:( poslednji dan kad se radi uvek se nesto iskreira..nije bilo googla in stock inace za nase pomimanje g1 i g2 imaju veliki minus - za masu stvari i programa neophodno je da je stalno ukljucen gprs..i to telefon cesto sam radi i skida razna sranja..sto u srbiji nikako nije najpovoljnije Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 (edited) mali oftopik. n96, 360e ?! Oo u ns-u, nisam mogao da verujem dok me nije ortak odveo, i riba sto radi kaze 360e... :| da me ne shvatite pogresno, ne kazem da je dobar fon, nego mi jako cudna cena. Edited May 22, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja ovde na internetu vidim smao 611eu (mobilnisvet.com) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) pa taj jebeni rad. ne razumem.. p.s. 30e razlika u ceni izmedju 95 i 96. n95 = 330e Edited May 23, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Pa verovatno je kraden? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 sve stručnjak do stručnjaka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 mozda oce da uvale onu kopiju smradovi Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts