Jump to content

HTC Google G1/G2

GibanicA

Recommended Posts

imam poziciju da mi ga donesu iz francuske..vreme za odluku je 2 dana

oci mi ispadose od citanja opisa uporedjivanja i lomljenja dal da ga uzmem ili ne..ima li neko od vas da ga ima ili ga je video uzivo kako radi..prosto neki utisak korisnika? posto aps nigde nisam uspeoo da ga nadjem da ga bar malo osetim cisto uzivo..

zahtevi i ocekivanja su mi visoki jer vec 4 godine nosim k750 i odlucio sam da kad uzmem telefon sledeci da to mora biti totalno najbolji i nenadjebivi bar na neko vreme..G1 je prvi favorit..evo opisa

HTC Google G1

G2 je isti samo nema tastaturu i malo je lepsi..i pretrpeo je neki mocni update softvera..

Sta mislite? vredi li odmah dati 390e i zavrsiti s telefonima na neko vreme ili cekati nesto poput Samsung HD - ime mu samo kaze - ili ovoga

ako ima neko neki savet, bicu mu zahvalan..imam jos 48h da kazem ocu li nesto da uzimam tamo i sta..

brate chuo sam mnooogo negativnih komentara..licno sam ga drndao svega minut-dva od ortaka i stvarno je dizajn perfektan ali softver mu je malo sporunjav..vlasnik se isto zali na zabadanje i na mnogo cekanja na menjanje onih ekrana..nije bas ono sto se ocekivalo kolko sam shvatio..

Iskreno, meni se nesto ne svidja ovaj G1. Nisam bio u kontaktu sa njim, ali sve njegove prednosti (google povezanost) skoro da gube smisao zbog skupog mob. interneta kod nas. Bio je pre par meseci u SK clanak o njemu, pa procitaj i to ako vec nisi.

Sto se tice nekog drugog telefona, ne znam zbog cega u uzi izbor nisi stavio (ili makar nisi napisao) Nokia 5800. Imam ga nekih 2 meseca i prezadovoljan sam. Jedina "mana" je nesto losiji kvalitet plastike, tj maske. Sve ostalo radi besprekorno. + je jeftiniji nekih 100 evra (i vise u nekim slucajevima, imas uz mix1000 u mtsu za neke smesne pare). Moja preporuka :)

symbian je kurac uzmi android ili cekaj novi iphone ako bas oces nenadjebivost

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ja bi ti preporuchio blackberry storm ja ga imam i mogu ti reci da sam prezadovoljan telefonom koristio sam i iphone i razna chuda sa win mobile al mi se nisu svidjala nikako stavish vishe od 3 stvari na fon i on oce da crkne kolko baguje dok sa blackberry-em nemam tih problema.

a to je samo moje misljenje.

mislim da ima lepsih/prakticnijih telefona od xperie. ne mogu reci boljih, jer svi oni imaju slicne karakteristike.

ja sam nekako vise fan htc-a :)

a kakav sad novi iphone? jel se zna nesto?

Ah dobro da, HTC je ipak HTC...ali je i 50% skuplji

poz voz 2011

5800 je sasvim ok, ne bi mi smetao simbian ali naviko sam sa k750 da slikam sve sto stignem i da te fotke budu dobre..a fotoaparat na 5800 je dosta jadan..u odnosu na ova dva gore - arenu i g1

storm takodje fino zvuci al nekako mi dizajn i ceo taj blekberi stil telefona mnogo ozbiljan za mene..ko da sam neki poslovan covek[:D]..a inace je po specifikacijama jedan od boljih koji se mogu uzeti..

android se i meni cini kao da ce pobediti u ovom izboru:)..i lg razvija kao neka ludila za taj svoj novi os ali jebes ti to pored androida..

na kraju nista:(

poslednji dan kad se radi uvek se nesto iskreira..nije bilo googla in stock

inace za nase pomimanje g1 i g2 imaju veliki minus - za masu stvari i programa neophodno je da je stalno ukljucen gprs..i to telefon cesto sam radi i skida razna sranja..sto u srbiji nikako nije najpovoljnije

sve stručnjak do stručnjaka [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi