Flash_master Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Aj Marko leba ti nadji mi nekog povoljnog mage-a :P Znaci hocu da kupim acc sa megeom koji je 60+. Znaci ne zelim mnogo novca da izdvojim za ovo. Po mogucnosti da ima obe expanzije na acc-u. Samo taj mage, oprema apsolutno nebitna i acc. Again, po mogucnosti original sa podacima o vlasniku & the rest of crap. Aj ako neko nudi nesto povoljnije neka pishe na nebojsa91@yahoo.com. Proveravacu i ovde ako ne budem zaboravio xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Promenjen naslov topica. Inace, ne potrebe za brigom za scam, 100% siguran decko iako se tek registrovao, poznajemo se vrlo dobro 4+. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnboy Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 E druze imam ja maga 70 lvl wow + tbc acc seeya93@hotmail.com stankic93@yahoo.com +38765249415 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 imash ljude koji lvluju za "male" pare vidi pozovi mozda ti izadje jeftino :| a tvoj acc od pochetka :/ www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Nema acc, ja i on smo delili ranije jedan gde je nabacio maga 80, pa napao hoce opet da ga igra a mene bi to smorilo :) Elem, ako imate ponude, obratite mu se preko zadatih kontakata a ne preko teme. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnboy Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 E druze poslao sam ti mail ali nesh` neodgovarash xD :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts