f4ts0 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 jesi siguran da im je serverska platforma sekundarna? Mozda izgeda da daleko vise prodaju ofis/home paketa i prateceg, ali mislim da su na serverskoj platformi i pratecim proizvodima (mail i baze) poceli fin novac da uzimaju na licenciranje. Plus kako ja toi gledam jebes win vistu i buraniju kad sa nekim velikim vendorom tipa HP ides na zajednicku distribuciju server resenja. Mislim ja to tako gledam, nemam "cifre" o zastupljenosti. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 MS nije tako jak kao pre 5-6 godina, ali je sada preziveo pad i krece ponovo na vrh. Vista ih je malo zeznula, ali ni ona nije toliko losha kao shto se pricha (u osnovnom je sve to hype koji su podigli apple i MS hejteri). Win7 je zaista chudo posle XP-a, Office isto ide dobro (kada se naviknesh na 2K7 teshko cesh se vratitin na 2K3), server reshenja, visual studio, xbox360, xlive itd. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts