helius Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) Prije 2 mjeseca tim ENTITY je pobijedio na kvalifikacijama za KODE5 Srbija i sada su ostala samo 2 dana do velikog dogadjaja. Sad zelim da vam objasnim kako da pratite nas tim u Rusiji na velikom finalu. Veceras u 20.00 casova ce na zvanicnoj stranica finala KODE5, http://finals.kode5.com/, biti objavljen sistem takmicenja, protivnike ENTITY-ja i bice objavljeni HLTV ip's i streaming info. (za streaming potreban je program Octoshape) Oni sto imaju non-steam CS da bi gledali HLTV moraju da instaliraju patch v36 (protocol 48). Patch i cijelu instalaciju mozete da nadjete ovdje: http://kgb-hq.com/forum/viewtopic.php?t=1366 Edited May 7, 2009 by helius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ladno si napravio sebi "entity FAN CLUB" jajajahah gl hf ~~~~ POKEMONI ~~~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 realno uz entity sam jer su pokazali najbolji igru i u online igri i u lan u i zasluzeno su otisli tamo.. a da li ce tamo nesto uraditi videcemo po rezultatima... iskreno bi voleo da urade nesto bez obzira sto su osvijili nase kvalifikacije za kode5..pozzzz Quote Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balleeee Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Poz te mi Heatona :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikaDrasko Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ladno si napravio sebi "entity FAN CLUB" jajajahah gl hf ~~~~ POKEMONI ~~~~ Ladno si Sale postovao na "entity FAN CLUB" :) Quote "Burek sa sirom kupuju ga ljudi izvrstan kvalitet cika Grga nudi " ( the best Burek in Panchevo city ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Ladno si Drale citirao moj post na "entity na kode5" btw. nisam u tom fAN clubu :D Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Sto bre entity ne predstavlja srbiju nego makedoniju?jer su dosli kod nas i osvojili onda se vode kao srpska ekipa xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Sto bre entity ne predstavlja srbiju nego makedoniju?jer su dosli kod nas i osvojili onda se vode kao srpska ekipa xD Cuti Maticu plz kad ne znas :P Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Sto bre entity ne predstavlja srbiju nego makedoniju?jer su dosli kod nas i osvojili onda se vode kao srpska ekipa xD Mozda zato sto nisu iz Srbije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihailoboskovic Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 KO KAZE DA NISU... HHHEEH Quote Sto bi fiketa rekao od petka prelazimo na nesto jace bolje i skuplje....nananananan......#$$$$$$$$$$$$FIketa X6$$$$$$$$$$$ GET MONEY TIMOTI RUSSIAN $$$$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) Mozda zato sto nisu iz Srbije? Pa ni gerila nije iz hrvatske pa su predstavljali hrvatsku:/(prosle godine na wcg) @Ynk a sta to treba da znam ? Oo Edited May 7, 2009 by Matic N. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 pa brate nemas pojma :D treba da znas da ako ti je sponzor iz NEMACKE ne znaci da ti predstavljas nemacku Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 E jbg onda...Nesto sam povezivao wcg u cro,posto je gm osvojio tamo i bio je pod zastavom cro... Entity osvojio u srb i treba da bude pod zastavom srb xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 WCG =/= kode5. qWCG u nekoj zemlji mogu da igraju samo ekipe iz te zemlje, dok je qkode5 otvorenog tipa. mTw se kvalifikovao u Spaniji, da ne treba slucajno Spaniju da predstavljaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 dok god je int quali igraju pod svojom zastavom...drugacije je wcg , tri igraca iz euforije imaju hrvatski pasos tako da mogu da igraju...posto je ogranicenje 3 iz jedne zemlje i 2 sa strane... Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) @Ynk a sta to treba da znam ? Oo Bilo sta za pocetak... Edited May 7, 2009 by YNk Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Makedonci su Srbi so teskata govornata manata :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Wcg kvali je proshle godine bio ogranichen na samo jednu zemlju, u ovom sluchaju Hrvatsku. Ovaj kode5 je bio ex yu kvali manje vishe, odnosno srb, mne, bih, mkd. Zato je euforia igrala pod hrvatskom zastavom, a entity ne mora pod srpskom. Chak i ne mozhe jer nisu drzhavljani Srbije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Wcg kvali je proshle godine bio ogranichen na samo jednu zemlju, u ovom sluchaju Hrvatsku. Ovaj kode5 je bio ex yu kvali manje vishe, odnosno srb, mne, bih, mkd. Zato je euforia igrala pod hrvatskom zastavom, a entity ne mora pod srpskom. Chak i ne mozhe jer nisu drzhavljani Srbije. wcg je uvek ogranicen samo za jednu zemlju tu koja pravi, ali ti ako imas njihov pasos i ako nisi njihov drzavljanin mozes da se takmicis Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Da, to mi je jasno naravno. Samo sam napisao da je bio ogranichen proshle godine da se zna da mislim bash na proshlogodishnji wcg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ajmo entity Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 GAZI GI ? Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 ENTITY vs MiBR GL !!! Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 (edited) entic,wtf... da da sa Brazilcima... Edited May 7, 2009 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts