Jovac Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 (edited) Armory link za karatkera/e je/su: link Pored ovoga ima jako solidan tanking gear sa cap defence i ceo deadly sa samo dva 2 hatefull itema iz seta i jos 2x batllemaster trinkete i 65k honora u steku Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions (navesti egzoticne craftove ukoliko ih ima) JC/enchanting 2. Arena Points Nema posto je pocela nova sezona, a nisam igrao 3. Achievement Points 3675 a. Navesti znacajnije achievemente (Undying, Immortal, Of the ... Twilight Vanquisher, etc... Nista posebno b. Titule Undying i jos 5-7 ali ne secam se kojih( kao da je to uopste vazno) 4. PvP Marks a. Wintergrasp b. Warsong Gulch c. Alterac Valley d. Arathi Basin e. Strand of the Ancients Da ne navodim pojedinacno ali od svakih imam 60-70+ 5. Badges a. Valor 20 b. Heroism 0 6. Gold Oko 5000 na liku, mada enchanting materijala/ nekih noble cards titansteela, eternala i ostalih sranja ima za 10-15k golda pride. Dodatni info: (zelim da menjam za to i to, kupujem to i to, samo pare...) prioritet je prodaja ali mozda se i odlucim za neki trade. Umalo da zaboravim na acc je i 73 lvl paladin sa jc/herb link Da li ste prvi vlasnik? (navesti da li imate sve podatke koji su vezani za Acc, SQ/A, Keys, Mail…) Prvi vlasnik imam sve podatke, acc nikada hakovan cak niko nije ni igrao na acc osim mene Okvirna cena: Po dogovoru Kontakt ili preko PM ili 064 9 653 635 Edit: mobilni sam razbio pa od sada vazi samo PM :D Edited June 1, 2009 by Manowar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 (edited) E ovako dvoumio sam se da li hocu ili necu da prodam acc i definitivno prodajem Dakle ko je zainteresovan da kupi neka mi se javi na PM ili Mob PS ne pada mi na pamet da prodajem lika ispod 200e, ako vam se ne svidja uzmite sami pa lvlujte i gearujte lika Edited May 30, 2009 by Manowar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts