Tofz Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Armory link za karatkera/e je/su: http://armory.wow-europe.com/character-she...as&n=Zuzuki Dodatne informacije vezane za lika: Lik se nalazi u pvp opremi trenutno ( ne mogu promeniti jer mi je acc istekao) za pve imam 3xt7.5 (head,chest,sholders)2xt7(legs,hands) pve oprema je dps elemental takodje 1. Professions Minning (max) Blacksmiting (~230) 2. Arena Points ~50 3. Achievement Points 1856 a. Navesti znacajnije achievemente Twilight Vanquisher b. Titule Twilight Vanquisher 4. PvP Marks a. Wintergrasp ~5 b. Warsong Gulch 100 c. Alterac Valley ~20 d. Arathi Basin ~70 e. Strand of the Ancients ~20 5. Badges a. Valor ~25 b. Heroism ~25 6. Gold 100 ( nisam 100 % siguran) Dodatni info: kontakt je 064/163-62-49 sms samo ... potencijalni kupac moze doci kod mene kuci i sve ce biti uradjeno lako i bezbolno :) Nemojte slati ponude ukoliko cete mi reci "mene ne interesuju oba lika tako da cu ti platiti samo za jednog" -.- .... Da li ste prvi vlasnik? imam sve sto treba ... Okvirna cena: moze se dogovoriti ROGUE: Armory link za karatkera/e je/su: http://armory.wow-europe.com/character-she...anas&n=Tofz Dodatne informacije vezane za lika: to mi je main char bio, igrao sam 90 % pvp sa njim( ne racunajuci S5 koja me nije interesovala) 1. Professions Skinning (max) Leatherworking(260) 2. Arena Points ~200 3. Achievement Points 2315 a. Navesti znacajnije achievemente n/a b. Titule 4. PvP Marks a. Wintergrasp ~10 b. Warsong Gulch 100 c. Alterac Valley ~30 d. Arathi Basin~ ~60 e. Strand of the Ancients~ 10 5. Badges a. Valor ~20 b. Heroism ~10 6. Gold ispod 100 Dodatni info: kontakt je 064/163-62-49 sms samo ... potencijalni kupac moze doci kod mene kuci i sve ce biti uradjeno lako i bezbolno :) Nemojte slati ponude ukoliko cete mi reci "mene ne interesuju oba lika tako da cu ti platiti samo za jednog" -.- .... Da li ste prvi vlasnik? imam sve sto je potrebno ... Okvirna cena: moze se dogovoriti zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 bamp zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 (edited) bmap cena je 190 evra Edited May 19, 2009 by Tofz zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) bamp .... cena 180 evra .... Edited June 5, 2009 by Tofz zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 prodato .... zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts