Jump to content

lekcije francuskog u mp3 formatu?

Recommended Posts

ajd pomagajte, nekad sam uchio francuski, i razumem ali jako slabo i dune me dok sam bio na brodu da uchim francuski, i sad razmishljam kako bi mi bilo strava da slusham neke lekcije dok vozim bajs/roshke, gsp itd... ako ima neko link/torrent/predlog shoot and ty :)

www.500px.com/chegster26

Zar lekcije nisu vec u mp3 formatu? Jedino da im smanjis kvalitet pa da vise njih stane na player. Samo sto uz njih imas i pratece knjizice u pdf-u.

Mislim da mozes slusati lekcije dok vozis bajs pa posle predjesh malo kroz tekst.. ne znam za francuski ali sam ja za nemacki slicno radio.

Napravi i Vocabulary flash card i nosi ih stalno sa sobom ...mnogo pomazu a treba ti samo par minuta za njih.. dok cekas bus, u redu na salteru, dok sedish kuci u "citaonici".

Imas na ovom zadnjem linku korisnih saveta.

Srecno sa ucenjem.

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

brate razicgarai (razocharao) sam se GRDNO, bolje da su otkazali svirku. Prostor je losh za uzivo, ivana je bila toliko sjebana, ko da nije ona pevala :|

ja sam navikao posle intrudera da se vracam kuci pun energije, nasmejan i zadovoljan shto sam lepo proveo veche, sinoc mi je bilo zao shto sam otishao, dao pare, izgubio vreme i smorio josh nekoliko ljudi oko sebe... sve u svemu KATASTROFA!

Edited by chegster

www.500px.com/chegster26