markotod91 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A vrhunac svega je kad imaju svi najbolju opremu od 20k dinara jel da Vlado? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jennifer Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Ah da, to su bile zlatne 2001/2002 kad je sat vremena svudge kostao 30 dinara a u retkim slucajevima 40 :D U Vrbasu je 2001 stalo vreme i dalje je 30-40 din sat :DDDDDd Quote mrzim sto sam pametan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotix Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 bla bla mnogo mi je 50 dinara, nemam sponzora, da imam sponzora ceo sk i mtw bi se postrojili da mi blajve.....danasnje ekipe boli kurac za vezbanje uglavnom...da li ocekujes da ce lupam, eto kgb igraonica da sponzorise neku ekipu tako sto ce im ostaviti 5 kompova da vezbaju tokom dana koliko hoce a da ovi ne mogu nikog da pobede? Danas bi svi da igraju turnire, da pobedjuju jake ekipe, raste im pisica, loze se mnogo jako, onda dodje 5 likova posalje ih kuci sa 16:0 i onda im je neko drugi kriv...nepojmljivo je za vecinu da vezbaju na suvo, da smisle neke taktike, da se zna ko sta radi...zato i postoji ovoliko dobrih ekipa u srbiji;... Brate ja pricam o vezbanjima, ima tu jos ekipa i igraca koji su spremni za vezbanje, sto bi se reklo HC igranje countera, ali brate 100 dinara da das za 1 sat igranja samo, nekome je to 1 sat dnevnice pa ti racunaj. Jos pre 5-6 godina tada su se raspadale mnoge ekipe jer nisu imali nikakva sponzorstva, a vezbali su i trudili se da urade nesto, ali vise su bili na gubitku nego sto su zaradjivali, sto je normalno zbog toga se i raspadaju vecina ekipa. Pa ja se secam jos u ono vreme dajem primer PAK-ovaca, s njima smo stalno igrali pa dajem za primer, to je ekipa koja je tada mogla nesto da uradi ali su vecinom gubili iz ko zna kojih razloga, ali su opstali, dugo je igrala ista postava, sto je davalo rezultata, ali su imali a i sada imaju sponzorstvo i zasto bi se razpali ako ne moraju barem igranje da placaju a ne ostalo. Pa reci mi sada u Beogradu sem KGB-a,net+ i 3D i mozda jos 2-3 igraone, koja igraonica je voljna da finansira nekoga, da sponzorise, sta je bre tebi, osim ovih igraona nema vise igraona koji imaju dobar profit da ulazu kesh u neku ekipu. Uostalom imas sada i mnogo dobrih igraca na netu da nadjes, koji jesu pucaci, a moze da se i u njima primeti kvalitet, ali brate on igra od gajbe jer mu se ne isplati da placa 100 dinara igranje u igraoni da bi nasao klan za turnire. A ovi sadasnji nasi klanovi koji vladaju cs scenom u Srbiji, to su pre samo mesavine OLD Scool klanova, zato i pariraju cs scenom. To sto mi nikada nista u cs-u nismo uradili, to je srpski mentalitet. Ja znam mnoge old scool igrace, necu da ih pominjem, ali odlicni su igraci kao pojedinci, ali su teske paljevine to je problem najveci. Jebes ti to kada nasi igraci dizu nos na nasoj sceni, a onda dodju napaljeni da igraju protiv stranih ekipa i izgube sa veliko razlikom. Al opet mi bolje od tih igraca nemamo. Samo kada bi se malo spustili na zemlju i hteli da mnogo vise vezbaju kad imaju sve sto im je potrebno za vezbanje mozda bismo i nesto uradili. Pa nije to samo kod nas na Cs sceni, pogledaj sam sportove, pravi primer ti je kosarka, dok su igrali Divac, Djordjevic, Bodiroga, Paspalj i ostatak ekipe, mi smo mogli da vladamo svetom kosarke, a tu se ne pominje njihov kvalitet, nego zelja igranja za reprezentaciju u tome se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 ^aplauz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jennifer Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Topic je POMOC OKO TRAZENJA NA FORUMU!!! Hotix sta ti trazis? Daj batalite sa tim temama imate druge topike za to... @conf imas kgba iz madjarske ili uopste iz tog perioda...?? Quote mrzim sto sam pametan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 aj vrbas kaci neke demoe, znamo da imas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trick track Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 ^aplauz :) I sad si ispao faca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 aplauz as in "bravo, u pravu si" degenu Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 I sad si ispao faca? aplauz as in "bravo, u pravu si" degenu thanks :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 aplauz as in "bravo, u pravu si" degenu (očekujući odgovor ovog drugog) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Brate ja pricam o vezbanjima, ima tu jos ekipa i igraca koji su spremni za vezbanje, sto bi se reklo HC igranje countera, ali brate 100 dinara da das za 1 sat igranja samo, nekome je to 1 sat dnevnice pa ti racunaj. Jos pre 5-6 godina tada su se raspadale mnoge ekipe jer nisu imali nikakva sponzorstva, a vezbali su i trudili se da urade nesto, ali vise su bili na gubitku nego sto su zaradjivali, sto je normalno zbog toga se i raspadaju vecina ekipa. Pa ja se secam jos u ono vreme dajem primer PAK-ovaca, s njima smo stalno igrali pa dajem za primer, to je ekipa koja je tada mogla nesto da uradi ali su vecinom gubili iz ko zna kojih razloga, ali su opstali, dugo je igrala ista postava, sto je davalo rezultata, ali su imali a i sada imaju sponzorstvo i zasto bi se razpali ako ne moraju barem igranje da placaju a ne ostalo. Pa reci mi sada u Beogradu sem KGB-a,net+ i 3D i mozda jos 2-3 igraone, koja igraonica je voljna da finansira nekoga, da sponzorise, sta je bre tebi, osim ovih igraona nema vise igraona koji imaju dobar profit da ulazu kesh u neku ekipu. Uostalom imas sada i mnogo dobrih igraca na netu da nadjes, koji jesu pucaci, a moze da se i u njima primeti kvalitet, ali brate on igra od gajbe jer mu se ne isplati da placa 100 dinara igranje u igraoni da bi nasao klan za turnire. A ovi sadasnji nasi klanovi koji vladaju cs scenom u Srbiji, to su pre samo mesavine OLD Scool klanova, zato i pariraju cs scenom. To sto mi nikada nista u cs-u nismo uradili, to je srpski mentalitet. Ja znam mnoge old scool igrace, necu da ih pominjem, ali odlicni su igraci kao pojedinci, ali su teske paljevine to je problem najveci. Jebes ti to kada nasi igraci dizu nos na nasoj sceni, a onda dodju napaljeni da igraju protiv stranih ekipa i izgube sa veliko razlikom. Al opet mi bolje od tih igraca nemamo. Samo kada bi se malo spustili na zemlju i hteli da mnogo vise vezbaju kad imaju sve sto im je potrebno za vezbanje mozda bismo i nesto uradili. Pa nije to samo kod nas na Cs sceni, pogledaj sam sportove, pravi primer ti je kosarka, dok su igrali Divac, Djordjevic, Bodiroga, Paspalj i ostatak ekipe, mi smo mogli da vladamo svetom kosarke, a tu se ne pominje njihov kvalitet, nego zelja igranja za reprezentaciju u tome se radi. U PICKU MATERINU KAKO JE ZIVOT TEZAK !! SMRC !!! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 40 DINDZHI!? SVI U VRBAS!! u Kacu 15 dinara, bar meni :P Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotix Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 U PICKU MATERINU KAKO JE ZIVOT TEZAK !! SMRC !!! Zivot je kurva i to je QLJ!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoninho111 Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 nego da se vratimo na temu :D Hamlo jel se zna kada ce se opet dici sajt GM-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 danas je podignut sajt GM-a, lagano dizemo i sve ostalo sto je bilo hostovano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 podignes se uz gudricu neku. dajte demoe sa mojo turnira G/GCV/KGB/x3m itd itd.... Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 http://www.guerillamethod.com/cs%201.5%20Demos/ spisak demoa: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) \o/ SVE SKIDAM ! edit: Dajte link za skidanje 1.5 cs-a. Edited May 2, 2009 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 da stvarno, di sad to da nadjem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ma skinite samo complexity demo player, pusta sve demoe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 u do jaja, download now! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 jel ima neko demoe sa prvog wcg i cpl kvalija sto je bio u forumu iste godine ?? :) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jennifer Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 jel ima neko demoe sa prvog wcg i cpl kvalija sto je bio u forumu iste godine ?? :) AHahahaha GIAAAA trazi svoje prve korake... Quote mrzim sto sam pametan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Omgomgomgomg, skinuo sam kopleksiti demo plejer i radi kao sat. Hvala ti Hamlo, sad znam u shta tju da blenem sledecih mesec dana, \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Omgomgomgomg, skinuo sam kopleksiti demo plejer i radi kao sat. Hvala ti Hamlo, sad znam u shta tju da blenem sledecih mesec dana, \o/ np ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts