krlee Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Ne znam sta se desava ali samo na evropu nemogu da se ukonektujem a na ostale realme je ok.Pise: You maybe trying to connect to invalid battle.net realm. If u are using a modem try to connect manualy bla bla bla... Ako neko zna sta je problem i kako da ga resim nek se javi :). Unapred hvala... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 pusti kosu i kreni da slusas v a j t s n e j k ! Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 probaj reinstal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 ne, nego restartuj modem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ako nemas javnu ip adresu vec si iza nata od provajdera moguce je da je neki drugi korisnik koristio map hack ili nesto slicno pa je banovan i ti sad ispastas :). Imao sam i ja takvih problem ali davno. Ako mozes uzmi javnu ip adresu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ako nemas javnu ip adresu vec si iza nata od provajdera moguce je da je neki drugi korisnik koristio map hack ili nesto slicno pa je banovan i ti sad ispastas :). Imao sam i ja takvih problem ali davno. Ako mozes uzmi javnu ip adresu. to se meni i dan danas desava ip celog bloka je banovan,a javni ip bas i nije malo para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ne znam kako je kod ostalih provajdera ali kod beotelovog adsl-a samo ukucas username/ip@beotel prilikom logovanja i automatski ides direktno na net. Jedna dinamicka ip adresa samo za tebe. Verovatno svaki provider ima slicnu foricu. Treba se samo raspitati. Kod kablovskog neta verovatno to ide malo teze. Ne znam, nisam u toku. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patjko Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 imam mts 3g net .... da li neko zna zasto ne mogu da se konektujem na battle net server. Dobijem standardnu poruku da probam manuelno da se konektujem bla bla. Normalno se konektujem i preko wirelessa i preko dial up-a, i kad sam imao adsl. Ne znam sta je ovde problem. Imali neko slicno iskustvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 imam mts 3g net .... da li neko zna zasto ne mogu da se konektujem na battle net server. Dobijem standardnu poruku da probam manuelno da se konektujem bla bla. Normalno se konektujem i preko wirelessa i preko dial up-a, i kad sam imao adsl. Ne znam sta je ovde problem. Imali neko slicno iskustvo? ip ban verovatno... btw ip ban na 2 nedelje se dobija ako pokusavate da konektujete (oko 10 pokusaja) sa nevalidnim cd keyem ili cd keyem in-use. ja se zajebao tako :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patjko Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Druze, nije to u pitanju sigurno. I mam original CD warcraft III i frozen trone..... Kazem ti da mi normalno se konekruje preko wirelessa i dial upa, a nece preko ovog mts 3g modema..... Stvarno ne zanm u cemu je problem, a voleo bih da mi neko pomogne, ili uputi na odgovarajucu destinaciju. Poz svima!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 jel vama radi oficijalni bnet site , meni pise kao forbiden,nece da se konektuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 ne radi ni meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapko(Cp6uja) Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Moj drugar ima taj 3g internet mts-ov i ne moze na msn da se konektuje nikako. Mislim da je internet u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRa- Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 jel vama radi oficijalni bnet site , meni pise kao forbiden,nece da se konektuje. Kucaj umesto www classic i radice ! npr http://classic.battle.net/war3/ladder/w3xp...teway=Northrend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts