Marecare Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 (edited) http://armory.wow-europe.com/character-she...vius&n=Egze Rasa:Blood Elf Klasa: Worlock Profesije: 441Engineering/100Mining Arena points:122 Achievement Points: 1860 Titule:/ Fali samo malygos i Kell za Champion... PVP Marks: WG- 11 WSG- 53 AV-10 AB-15 SOTA-23 Badges: Valor- 50 Heroism- 11 Na heroju ima 600golda. PVP OPREMA: -Svi hatefull vindikatori(full enchantovani i soketovani) -3/5 Savageri Gladiator(soketovani) Heroj ima istreniran Dual talents Pored Worlock-a na acc imam i DK 70lvl na Hamarosu, 375 mining, u banci mat za 300 jc i jos 1000g na njemu. Nisam prvi vlasnik, imam sve podatke od acc-a i kopiju pasosa prvog vlasnika. Zamenio bih heroja za 1.Worlock 2.Prist 3.Druid 4.Paladin 5.DK Heroj mora biti geardovan kao Worlock ili bar priblizno. Potrebni su mi svi podaci od acc-a. OBAVEZNO je da heroj bude u Aly. Zamenio bi ga i za bilo kog t6 heroja(aly takodje). Mogucnost doplate 50eura. Trazim prvenstveno ovih 5 klasa ali naravno moze i bilo koja druga. Ako nemate ponudu account prodajm za 100eura. Zainteresovani neka se jave na 063/8853242 ili msn: memy444@hotmail.com Mozete dobiti podatke accounta ako hocete da isprobate h[/b[b]]eroja. Sad ga prodajem samo za 50,60eura. Mislim da je vise nego povoljno Edited April 26, 2009 by Marecare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 jel bi bio ljubazan da mi kazes zasto otvaras novi topik svaki dan po 10 puta stvarno vise ne ide ovako mnogo me interesuje kako ne vidis da nije dozvoljeno da otvaras non stop nove topike sa istim likom koga prodajes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marecare Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 Veruj mi nije do mene. Burazer smara. Smorio ga Worlock i horda hoce u aly da predje pa gledam sto pre da zamenim post ne mogu vise da ga slusam. Ovo je zadnji. Necu vise kaciti. Valjda ce se sad javiti neki iz aly da zamenimo pa vise necu nista kaciti vezano za heroje, samo kad budem kupova golde ili..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 To nije razlog da otvaras stalno novi topic, bumpujes ga jednom nedeljno, javice se neko sigurno, ako ne, raspitas se da li hoce neko da uzme. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marecare Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 (edited) Ok. Ovaj cu bumpovati. Nemoj da ga skines molim te. Javi ako nadjes nekoga ko hoce da menja ili kupi. Edited April 21, 2009 by Marecare Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Takodje 3 nalog koji koristi za linkovanje lika.. a msn svaki put isti takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marecare Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 Da ali samo jedan je moj-Memy, ali banovan. Gontrano1 mi je drug a ovaj Marecare mi je brat, koji je inicijator ovolikog broja oglasa. Ovo je poslednji. Nema izmena. mozda oko geara ili markova ali cu raditi bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 jednom nedeljno se bampuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts