galat Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Pozdrav svima. Ja sam stari igrac WoWa i igrao sam ga na US serverima (da bih igrao sa prijateljem koji se odselio u NY) od skoro samog pocetka igre, uz naravno nekoliko pauza sve do otprilike kraja pocetka prosle, 2008. godine. Naime, zeleo bih kupiti WoW acc. sa TBC-om, eventualno i sa WotLK-om (u zavisnosti od ponude) ali naravno na EU serveru ovaj put jer nekolicina mojih drugara se eto opet vraca i odlucismo malko uzdrmati Azeroth :) E sad u vezi accounta: Polovan acc, samo da nije kraden, da ga osoba koja je bila NN vlasnik hoce nazad i sl. (naravno...), sa 100% tacnim podatcima, kopija licne karte (sigurnosti radi). Nebitno mi je koji je lvl lik (ako ga ima), na kom serveru i sta ima od opreme jer planiram svejedno da krenem od pocetka. Samim tim ponude koje su jednostavno skuplje od kupovine novoga WoW (sa expanzijama) u radnji bit ce odbijene. Molicu da mi se ponude salju u mail formi na mirko.mrki@yahoo.com ili kao PM na forumu. Prednost imaju ljudi iz Subotice, Vrbasa i Novog Sada, zarad lakseg stupanja u kontakt i trgovine. Hvala na vremenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galat Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Hvala svima sto ste se javili, bilo je dosta odlicnih ponuda od kojih sam naravno odabrao jednu. Pozdrav svima i vidimo se u igri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 => moze lock! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts